Με ψεύτικο όνομα κυκλοφορούσε ο Μαζιώτης- Έρριξε 8 σφαίρες

maziotis6readypoi

Λεπτομέρειες για τη σύλληψη του Νίκου Μαζιώτη έδωσε και επισήμως, με συνέντευξη Τύπου, η Ελληνική Αστυνομία.

Όπως είπε ο αρχηγός της ΕΛ.ΑΣ, αντιστράτηγος Δημήτρης Τσακνάκης, ο αρχιτρομοκράτης έριξε οκτώ σφαίρες μέσα στο πλήθος, αδιαφορώντας για το αν θα τραυμάτιζε κάποιον ή κάποιους διερχόμενους από το σημείο.

Από την πλευρά τους, οι αστυνομικοί έριξαν μία σφαίρα και πέτυχαν τον αρχιτρομοκράτη.

Ο Νίκος Μαζιώτης κυκλοφορούσε με πλαστή ταυτότητα στο όνομα «Μιχελάκης Μιχάλης», γεννημένος στις 16 Απριλίου του 1977 στην Αθήνα, με την οποία είχεαγοράσει  και καινούργιο  αυτοκίνητο για τις μετακινήσεις του.

Από την πλευρά του, ο υπουργός Δημόσιας Τάξης και Προστασίας του Πολίτη, Βασίλης Κικίλας, μετέφερε τα συγχαρητήρια του πρωθυπουργού και όλης της κυβέρνησης στην ηγεσία της Αστυνομίας για τη σύλληψη του Νίκου Μαζιώτη.

Μάλιστα, σύμφωνα με πληροφορίες, ο πρωθυπουργός τηλεφώνησε ο ίδιος, από τις Βρυξέλλες, στον τραυματία αστυνομικό, τον συνεχάρη και του υποσχέθηκε να τον επισκεφθεί όταν επιστρέψει από τη βελγική πρωτεύουσα.

Όπως είπε, πρόκειται για πολύ μεγάλη επιτυχία, την οποία απέδωσε σε συντονισμένες ενέργειες της Αντιτρομοκρατικής και της Ομάδας ΔΙΑΣ.

Αναφέρθηκε στα κατορθώματα των αστυνομικών και στον αντίκτυπο της σύλληψης Μαζιώτη στο εξωτερικό και συνεχάρη τους άνδρες και τις γυναίκες της Ελληνικής Αστυνομίας, ζητώντας απ' όλα τα κόμματα να καταδικάσουν τη βία.

googlenews

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ

 
 
 

 

logo m

 

 


©2024 YSTEROGRAFONEWS - ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ  ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ


© 2014-2024 YSTEROGRAFO NEWS