"Μαζί" ΠΟΕ-ΟΤΑ και ΑΔΕΔΥ στην απεργία-αποχή της Παρασκευής

apergia

Η διοίκηση της Πανελλήνιας Ομοσπονδίας Εργαζομένων στους Οργανισμούς Τοπικής Αυτοδιοίκησης (ΠΟΕ-ΟΤΑ) πήρε την απόφαση να συμμετάσχει στην απεργία-αποχή που έχει προγραμματίσει η ΑΔΕΔΥ την Παρασκεύη 29 Αυγούστου. Επίσης έκανε γνωστό ότι θα συνεδριάσει η εκτελεστική επιτροπή την Τετάρτη και Πεμπτη ώστε να διαμορφωθεί το πρόγραμμα των αγωνιστικών δράσεων και κινητοποιήσεων για τους εργαζόμενους στην Τοπική Αυτοδιοίκηση.

Η πρώτη κινητοποίηση την οποία, επίσης, έχει προκηρύξει η ΑΔΕΔΥ θα πραγματοποιηθεί στις 6 Σεπτεμβρίου, με πανελλήνιο συλλαλητήριο στη ΔΕΘ, το οποίο θα ξεκινήσεις στις 6 το απόγευμα. Επίσης η ΠΟΕ-ΟΤΑ καλεί τους συλλόγους-μέλη της και τους εργαζόμενους στην Τοπική Αυτοδιοίκηση «να οργανώσουν και να συνεχίσουν με μεγαλύτερη ένταση και διάρκεια τον αγώνα για την ανατροπή των πολιτικών των μνημονίων και της τρόικα που οδηγεί σε διάλυση τις Δημόσιες Υπηρεσίες, σε κατάργηση τα Δημόσια και Κοινωνικά αγαθά και χιλιάδες εργαζόμενους στην απόλυση».

googlenews

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ

 
 

ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟ 18|04|24 17:22

Cupra Leon e-TSI 150 PS ... Με σπορ DNA [test]

 

 

logo m

 

ΠΟΛΙΤΙΚΗ       ΕΛΛΑΔΑ       ΚΟΣΜΟΣ      ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ      ΥΓΕΙΑ      ΖΩΗ      ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ      ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟ      ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ      SCIENTECH

 

 


©2024 YSTEROGRAFONEWS - ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ  ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ