Λαμία: 30χρονος άνοιξε πύρ εναντίον αστυνομικών

policenightready

Σκηνές φαρ-ουέστ εκτυλίχθηκαν σήμερα το βράδυ στο κέντρο της Λαμίας, λίγα λεπτά μετά τις 22:00, όταν ένας άντρας 30χρνονος άρχισε να πυροβολεί με καραμπίνα εναντίον αστυνομικών.
Όπως μεταδίδει το lamiareport.gr, το Κέντρο Άμεσης Δράσης ενημερώθηκε για έναν οπλισμένο άντρα με καραμπίνα, εκτός εαυτού, ο οποίος βρισκόταν στη συμβολή των οδών Μάρκου Μπότσαρη και Καρπενησίου.
Στο σημείο έσπευσαν αστυνομικοί ΔΙ.ΑΣ και ένα περιπολικό. Ο οπλισμένος Λαμιώτης απειλούσε και πυροβολούσε αδιακρίτως.
Απειλούσε λέγοντας ακόμη και στους περαστικούς "Φύγετε, μπείτε μέσα, θα σας σκοτώσω, θα σας γεμίσω μολύβι".
Μόλις οι αστυνομικοί τον πλησίασαν αυτός πυροβόλησε εναντίον τους. Οι σφαίρες βρήκαν το περιπολικό, ευτυχώς χωρίς να τραυματίσουν κάποιον αστυνομικό.
Αμέσως μετά πυροβόλησε και εναντίον δυο αστυνομικών της ομάδας ΔΙ.ΑΣ που ήταν στη μηχανή, ευτυχώς πάλι χωρίς να βρει στόχο.
Οι αστυνομικοί τον κάλεσαν να παραδοθεί και αυτός άρχισε να τρέχει απειλώντας και πυροβολώντας.
Τελικά οι αστυνομικοί με κίνδυνο της ζωής τους κατάφεραν να τον πλησιάσουν και να τον αφοπλίσουν και να του περάσουν χειροπέδες, στη συμβολή των οδών Μπότσαρη και Αχιλλέως.
"Είναι θαύμα που δεν θρηνήσαμε θύματα. Μπράβο στους αστυνομικούς, που ενώ τους έλεγε ότι θα τους ρίξει, αυτοί όρμησαν πάνω του και τον αφόπλισαν, αψηφώντας τον κίνδυνο" είπε ένας από τους γείτονες στο LamiaReport.
Ο συλληφθείς κρατείται στο αστυνομικό μέγαρο, ενώ σύμφωνα με πληροφορίες είναι 30 ετών και αντιμετωπίζει ψυχολογικά προβλήματα.

googlenews

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ

 
 
 

 

logo m

 

 


©2024 YSTEROGRAFONEWS - ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ  ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ


© 2014-2024 YSTEROGRAFO NEWS