Ευαγγελισμός : Ο Μαζιώτης θα μείνει 15 μέρες- Θα υποβληθεί και σε νέα εγχείρηση

maziotis4travmayiasreadypoi

Τουλάχιστον 15 ημέρες νοσηλείας θα χρειαστεί ο τρομοκράτης Νίκος Μαζιώτης, έπειτα από τη χειρουργική επέμβαση στην οποία υποβλήθηκε στο νοσοκομείο «Ευαγγελισμός» όπου διακομίστηκε τραυματισμένος στο δεξί χέρι στη διάρκεια επιχείρησης σύλληψής του χθες, Τετάρτη, απο την ελληνική Αστυνομία, στο κέντρο της Αθήνας.

Ο 43χρονος, μέχρι χθες, καταζητούμενος Μαζιώτης νοσηλεύεται φρουρούμενος στον 8ο όροφο του νοσοκομείου στον ειδικό θάλαμο κρατουμένων απο το απόγευμα της Τετάρτης, που ολοκληρώθηκε το χειρουργείο.

Κατά πληροφορίες, η μετεγχειρητική κατάστασή του εξελίσσεται ικανοποιητικά -μάλιστα ο ασθενής δέχθηκε και επισκέψεις, του δικηγόρου του καθώς και συγγενικού του προσώπου.

Ο ορθοπεδικός κ. Χρήστος Γαρνάβος ήταν εκείνος που κλήθηκε να διενεργήσει την οστεοσύνθεση βραχιονίου όπως είναι η ιατρική ορολογία της σύνθεσης του θρυμματισμένου οστού του χεριού, με το οποίο διαγνώστηκε ο τραυματίας τρομοκράτης μόλις διακομίστηκε στον «Ευαγγελισμό».

Ο Μαζιώτης έφερε διαμπερές τραύμα βραχιονίου το οποίο αποδείχθηκε κατά τη διάρκεια της επέμβασης ότι ήταν απολύτως αντιμετωπίσιμο και σε κάθε περίπτωση λιγότερο σοβαρό απο ό,τι αναμενόταν με βάση την αρχική εκτίμηση που έκαναν οι γιατροί ότι ίσως είχε πληγεί ανεπανόρθωτα η βραχιόνιος αρτηρία του δεξιού χεριού.

Σύμφωνα με ιατρικές πηγές του νοσοκομείου, έχει προγραμματιστεί και νέο χειρουργείο την ερχόμενη εβδομάδα προκειμένου να δουν οι ειδικοί την πορεία της «θρέψης» του οστού καθώς και να εξετάσουν εάν χρειάζονται περαιτέρω διορθωτικές κινήσεις.

Μετά την πάροδο αυτού του διαστήματος θα κριθεί αν χρειάζεται να υποβληθεί και σε νευροχειρουργική επέμβαση, καθώς τότε θα διαφανεί η πλήρης λειτουργικότητα του χεριού του Μαζιώτη. Σε περίπτωση που αυτή κριθεί αναγκαία θα διενεργηθεί από τους γιατρούς της κλινικής Μικροχειρουργικης άκρων του νοσοκομείου ΚΑΤ.

 

googlenews

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ

 
 
 

 

logo m

 

 


©2024 YSTEROGRAFONEWS - ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ  ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ


© 2014-2024 YSTEROGRAFO NEWS