ΕΛ.ΑΣ: Ξέρουν τους 3 ληστές του Διστόμου και τους ψάχνουν

listeiafouskotodistomorf2readypoi

Η ΕΛ.ΑΣ συμπλήρωσε το παζλ με τα άτομα που συμμετείχαν στην ληστεία της Εθνικής Τράπεζας στο Δίστομο.

Το γενετικό υλικό που βρέθηκε στο σκάφος που είχαν παρατήσει σε παραλία του Ξυλόκαστρου και οι κάμερες ασφαλείας της τράπεζας «φώτισαν» τα πρόσωπα των δραστών τα οποία είναι στην ομάδα Μαζιώτη, όπως αρχικά πίστευε η ΕΛ.ΑΣ

Σύμφωνα με πληροφορίες από τις αστυνομικές αρχές που διερευνούν την υπόθεση αναζητούνται, εκτός του 35χρονου Γιώργου Πετρακάκου στενός συνεργάτης του Ν. Μαζιώτη, και ο 44χρονος «ληστής τραπεζών» Σπύρος Χριστοδούλου οποίος έχει κατηγορηθεί την περίοδο 1995-2010 και για άλλες ληστείες και εκβιάσεις, όπως και ένας 42χρονος ποινικός που είχε κατηγορηθεί το 2006 για υποβοήθηση της πρώτης απόδρασης με ελικόπτερο από τον Κορυδαλλό.

Το συγκεκριμένο άτομο θεωρείται δραπέτης αφού έχει παραβιάσει πενθήμερη άδεια.

Η αντιτρομοκρατική βλέποντας συνεχώς τα πλάνα από τις κάμερες ασφαλείας τόσο την ώρα της ληστείας όσο και τις προηγούμενες ημέρες αλλά και από τις περιγραφές που είχαν από τους αυτόπτες μάρτυρες αναγνώρισαν τους δράστες.

Οι έρευνες για τον εντοπισμό και τη σύλληψή τους συνεχίζονται από την Ασφάλεια Αττικής. Από την Αστυνομία έχουν στηθεί μπλόκα παντού για τον εντοπισμό των τριών ενόπλων, ενώ συνεχίζονται οι εργαστηριακές έρευνες από τη Διεύθυνση Εγκληματολογικών Ερευνών.

googlenews

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ

 
 
 

 

logo m

 

ΠΟΛΙΤΙΚΗ       ΕΛΛΑΔΑ       ΚΟΣΜΟΣ      ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ      ΥΓΕΙΑ      ΖΩΗ      ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ      ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟ      ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ      SCIENTECH

 

 


©2024 YSTEROGRAFONEWS - ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ  ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ