Δύο νεκροί σε συντριβή αεροσκάφους στη Σπάρτη

airplanespartireadypoi

Δύο άνθρωποι, ηλικίας 35 και 52 ετών, έχασαν τη ζωή τους, όταν το ιδιωτικό αεροσκάφος στο οποίο επέβαιναν συνετρίβη λίγο μετά την απογείωσή του, στις 10 σήμερα το πρωί  από το αεροδρόμιο Σπάρτης.

Το ιδιωτικό αεροσκάφος κατά την απογείωσή του από το αεροδρόμιο Σπάρτης έχασε ύψος και έπεσε 15 μέτρα έξω από την περίφραξη του αεροδρομίου, στο Πυρί, Λακωνίας,  με αποτέλεσμα να χάσουν τη ζωή τους τα δύο μέλη του πληρώματος.

Κατά πληροφορίες, το μικρό αεροσκάφος συνετρίβη κατά τη φάση της απογείωσης από το δημοτικό αεροδρόμιο Σπάρτης. Σημειώνεται ότι το συγκεκριμένο αεροδρόμιο είναι κλειστό διότι η Υπηρεσία Πολιτικής Αεροπορίας έχει αναστείλει την άδεια λειτουργίας του.

Οι σοροί των δύο μελών του πληρώματος που βρήκαν τραγικό θάνατο ,μεταφέρθηκαν όπως αναφέρει το Αθηναϊκό - Μακεδονικό Πρακτορείο Ειδήσεων,.πριν λίγα λεπτά στο νοσοκομείο Σπάρτης.

Σύμφωνα με πληροφορίες το αεροσκάφος ανήκε στην αερολέσχη Καλαμάτας. Το αεροσκάφος είχε απογειωθεί νωρίς το πρωί από το αεροδρόμιο Καλαμάτας, προσγειώθηκε στο δημοτικό αεροδρόμιο Σπάρτης -παρ' ότι είναι «κλειστό», δηλαδή δεν έχει άδεια λειτουργίας- και συνετρίβη λίγο μετά την απογείωσή του από το αεροδρόμιο της Σπάρτης για να επιστρέψει στην Καλαμάτα.

Για τη διακρίβωση των αιτίων του δυστυχήματος διενεργεί προανάκριση η Πυροσβεστική Υπηρεσία.

googlenews

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ

 
 
 

 

logo m

 

ΠΟΛΙΤΙΚΗ       ΕΛΛΑΔΑ       ΚΟΣΜΟΣ      ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ      ΥΓΕΙΑ      ΖΩΗ      ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ      ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟ      ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ      SCIENTECH

 

 


©2024 YSTEROGRAFONEWS - ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ  ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ