Καλός και ζεστός ο καιρός το Σάββατο - Πού θα βρέξει

Καλός και ζεστός ο καιρός το Σάββατο - Πού θα βρέξει

Καλός θα είναι ο καιρός το Σάββατο στις περισσότερες περιοχές της Ελλάδας.

Ωστόσο από τις μεσημβρινές ώρες στα δυτικά, κεντρικά και βόρεια θα αναπτυχθούν νεφώσεις και θα εκδηλωθούν τοπικοί όμβροι ή μεμονωμένες καταιγίδες κυρίως στα ορεινά της βόρειας χώρας.

Αναλυτική πρόγνωση από την ΕΜΥ
ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ, ΘΡΑΚΗ Καιρός: Λίγες νεφώσεις που από τις μεσημβρινές ώρες θα αυξηθούν και στην ανατολική Μακεδονία, τη Θράκη και τα ορεινά των υπόλοιπων περιοχών θα εκδηλωθούν τοπικοί όμβροι και μεμονωμένες καταιγίδες. Ανεμοι: Μεταβλητοί 3 με 4 μποφόρ. Θερμοκρασία: Από 17 έως 32 βαθμούς Κελσίου. Στη δυτική Μακεδονία η ελάχιστη 2 με 3 βαθμούς χαμηλότερη.

ΝΗΣΙΑ ΙΟΝΙΟΥ, ΗΠΕΙΡΟΣ, ΔΥΤΙΚΗ ΣΤΕΡΕΑ, ΔΥΤΙΚΗ ΠΕΛΟΠΟΝΝΗΣΟΣ Καιρός: Λίγες νεφώσεις που τις μεσημβρινές και απογευματινές ώρες θα είναι πρόσκαιρα αυξημένες και στα ορεινά της Ηπείρου θα σημειωθούν τοπικοί όμβροι. Ανεμοι: Βόρειοι βορειοδυτικοί 3 με 4 και από το απόγευμα στα νότια 5 με 6 μποφόρ. Θερμοκρασία: Από 17 έως 32 βαθμούς Κελσίου. Στην Ήπειρο η ελάχιστη 3 με 4 βαθμούς χαμηλότερη.

ΘΕΣΣΑΛΙΑ, ΑΝΑΤΟΛΙΚΗ ΣΤΕΡΕΑ, ΕΥΒΟΙΑ, ΑΝΑΤΟΛΙΚΗ ΠΕΛΟΠΟΝΝΗΣΟΣ Καιρός: Γενικά αίθριος με πρόσκαιρες νεφώσεις τις μεσημβρινές και απογευματινές ώρες και πιθανότητα τοπικών όμβρων στα ορεινά της Θεσσαλίας. Ανεμοι: Δυτικοί βορειοδυτικοί 3 με 5 και από το απόγευμα νότιοι 3 με 4 μποφόρ. Θερμοκρασία: Από 18 έως 36 βαθμούς Κελσίου.

ΚΥΚΛΑΔΕΣ, ΚΡΗΤΗ Καιρός: Γενικά αίθριος και βαθμιαία αραιές νεφώσεις. Ανεμοι: Δυτικοί βορειοδυτικοί 3 με 5 και από το απόγευμα νότιοι 3 με 4 μποφόρ. Θερμοκρασία: Από 21 έως 30 βαθμούς Κελσίου. Στην Κρήτη η μέγιστη θα φθάνει κατά τόπους τους 32 με 33 βαθμούς Κελσίου.

ΝΗΣΙΑ ΑΝΑΤΟΛΙΚΟΥ ΑΙΓΑΙΟΥ, ΔΩΔΕΚΑΝΗΣΑ Καιρός: Γενικά αίθριος και το απόγευμα παροδικές νεφώσεις. Ανεμοι: Στα νησιά του ανατολικού Αιγαίου μεταβλητοί 3 με 4 μποφόρ. Στα Δωδεκάνησα δυτικοί βορειοδυτικοί 4 με 6 μποφόρ. Θερμοκρασία: Από 18 έως 30 βαθμούς Κελσίου.

ΑΤΤΙΚΗ Καιρός: Γενικά αίθριος με πρόσκαιρες νεφώσεις τις μεσημβρινές και απογευματινές ώρες. Ανεμοι: Δυτικοί βορειοδυτικοί 3 με 5 και από το απόγευμα νότιοι 3 με 4 μποφόρ. Θερμοκρασία: Από 21 έως 34 βαθμούς Κελσίου.

ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ Καιρός: Λίγες νεφώσεις που από τις μεσημβρινές ώρες θα αυξηθούν με πιθανότητα τοπικών όμβρων στα γύρω ορεινά. Ανεμοι: Μεταβλητοί 3 με 4 μποφόρ. Θερμοκρασία: Από 20 έως 32 βαθμούς Κελσίου.

googlenews

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ

 
 
 

 

logo m

 

 


©2024 YSTEROGRAFONEWS - ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ  ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ


© 2014-2024 YSTEROGRAFO NEWS