Tui: Ελπίδες για αεροπορική σύνδεση Βρετανίας-Ελλάδας

Tui: Ελπίδες για αεροπορική σύνδεση Βρετανίας-Ελλάδας

Ο βρετανικός βραχίονας του ταξιδιωτικού κολοσσού Tui ανακοίνωσε ότι από τις 11 Ιουλίου θα αρχίσει πτήσεις προς οκτώ δημοφιλείς προορισμούς για τους Βρετανούς σε Ελλάδα και Ισπανία.

Συγκεκριμένα, η εταιρεία φιλοδοξεί να εξυπηρετεί με πτήσεις από το Γκάτγουϊκ του Λονδίνου, το Μάντσεστερ και το Μπέρμιγχαμ την Κρήτη, τη Ρόδο, την Κω και την Κέρκυρα, καθώς επίσης τις Κανάριες Νήσους, Τενερίφη και Λανθαρότε, όπως και τις Βαλεαρίδες Νήσους, Μαγιόρκα και Ίμπιζα.

Ο εμπορικός διευθυντής της Tui στη Βρετανία, Ρίτσαρντ Σόφερ δήλωσε βέβαιος ότι το Ηνωμένο Βασίλειο θα έχει άρει μέχρι τότε την υποχρέωση 14ήμερης καραντίνας για όσους Βρετανούς επιστρέφουν από Ελλάδα και Ισπανία.

«Λόγω του μεγέθους του οργανισμού μας έχει καταστεί δυνατή η παρουσία μας σε καθεμία από τις κυβερνητικές συζητήσεις για τις λεγόμενες αερογέφυρες. Έχουμε καλή πληροφόρηση για το πού βρίσκονται αυτές οι συζητήσεις. Προφανώς πολλές από αυτές τις συζητήσεις είναι απόρρητες, αλλά μας δίνουν μεγάλη βεβαιότητα να ανοίξουμε ένα μικρό πρόγραμμα πτήσεων προς δύο πραγματικές χώρες-κλειδιά, οκτώ κρίσιμους προορισμούς για εμάς. Έχουμε την απόλυτη πεποίθηση ότι θα έχουμε ένα θετικό αποτέλεμα από την κυβέρνηση εγκαίρως για τον Ιούλιο», δήλωσε ο αξιωματούχος της Tui, σε μία σαφή ένδειξη για την πρόοδο των συνομιλιών του Λονδίνου με άλλες κυβερνήσεις για εξαιρέσεις από το αμφιλεγόμενο μέτρο της καραντίνας.

Πολλά δημοσιεύματα στη Βρετανία αναφέρουν ότι στις 29 του τρέχοντος μήνα θα ανακοινωθεί μια σειρά εξαιρέσεων από την καραντίνα για αφίξεις στη Βρετανία από χώρες με καλή επιδημιολογική εικόνα.

Οι χώρες αυτές αναμένεται, σύμφωνα με πληροφορίες, να μην ξεπερνούν τις δέκα, με την Ελλάδα να είναι μεταξύ αυτών.

Οι εξαιρέσεις, ωστόσο, αναμένεται να ισχύουν από τις 4 Ιουλίου.

googlenews

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ

 
 
 

 

logo m

 

ΠΟΛΙΤΙΚΗ       ΕΛΛΑΔΑ       ΚΟΣΜΟΣ      ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ      ΥΓΕΙΑ      ΖΩΗ      ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ      ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟ      ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ      SCIENTECH

 

 


©2024 YSTEROGRAFONEWS - ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ  ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ