Τροχαίο στη Γλυφάδα: Τι κατέθεσε ο οδηγός της Corvette

Τροχαίο στη Γλυφάδα: Τι κατέθεσε ο οδηγός της Corvette

«Ήμουν σοκαρισμένος και για αυτό έφυγα. Δεν κατάλαβα πως έγινε το τροχαίο».

Αυτά υποστήριξε, σύμφωνα με το ΑΠΕ-ΜΠΕ, στην κατάθεσή του, σύμφωνα με πληροφορίες, σε αστυνομικούς του Α΄ Τμήματος Τροχαίας Νοτιοανατολικής Αττικής, στο Ελληνικό, ο ιδιοκτήτης και οδηγός της πολυτελούς «Corvette», ο οποίος τα ξημερώματα της περασμένης Τετάρτης παρέσυρε και σκότωσε στην Γλυφάδα 25χρονο μοτοσυκλετιστή.

Ο 40χρονος ιδιοκτήτης του αυτοκινήτου που κατέθετε έως και πριν τα μεσάνυχτα, εμφανίστηκε το βράδυ του Σαββάτου στο Α' τμήμα Τροχαίας νοτιανατολικής Αττικής στο Ελληνικό, μαζί με τη δικηγόρο του και είπε ότι αυτός οδηγούσε την μαύρη «Corvette» τα ξημερώματα της Τετάρτης.

Σύμφωνα με πληροφορίες πρόκειται για 40χρονο άνδρα από το Χολαργό, ο οποίος φέρεται να έχει και άλλα τέτοια αυτοκίνητα στην κατοχή του.

Σημειώνεται, ότι για το τροχαίο έχει διατάξει προκαταρκτική εξέταση ο εισαγγελέας. Σύμφωνα με αστυνομικές πηγές, ο οδηγός του αυτοκινήτου είχε αναπτύξει πολύ μεγάλη ταχύτητα την στιγμή που παρέσυρε τον νεαρό μοτοσικλετιστή, στη λεωφόρο Βουλιαγμένης, ενώ μετά το τραγικό δυστύχημα εγκατέλειψε το αυτοκίνητο και εξαφανίστηκε, αφήνοντας αβοήθητο στον δρόμο τον νεαρό μοτοσυκλετιστή. 

Πώς συνέβη το τροχαίο δυστύχημα
Θύμα του τροχαίου δυστυχήματος είναι ο 25χρονος Νάσος Καρανίκας. Όλα ξεκίνησαν όταν ο οδηγός της Corvette προσέκρουσε σε δύο άλλα αυτοκίνητα (το ένα ήταν σταθμευμένο) και αμέσως μετά χτύπησε τη μοτοσικλέτα του νεαρού. Στη συνέχεια εγκατέλειψε το αυτοκίνητό στο σημείο και εξαφανίστηκε.

Τη στιγμή που η Corvette πέρασε με ιλιγγιώδη ταχύτητα και παρέσυρε τον 25χρονο μοτοσικλετιστή, ο οποίος βρισκόταν με τη μηχανή πλάι στο όχημα κατέγραψε κάμερα ασφαλείας.

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ του Alpha το όχημα έκανε σφήνες στο σημείο, ενώ οι αρχές αναζητούν εάν υπάρχει και δεύτερο όχημα. Μάρτυρες υποστηρίζουν ότι μαζί με τον οδηγό ήταν και μια γυναίκα, η οποία τράπηκε και αυτή σε φυγή μετά το τροχαίο δυστύχημα.

googlenews

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ

 
 
 

 

logo m

 

 


©2024 YSTEROGRAFONEWS - ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ  ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ


© 2014-2024 YSTEROGRAFO NEWS