Σοκ στα Τρίκαλα: Νεκρή 19χρονη σε τροχαίο -Χάλασε το μηχανάκι και την χτύπησε ΙΧ

Σοκ στα Τρίκαλα: Νεκρή 19χρονη σε τροχαίο -Χάλασε το μηχανάκι και την χτύπησε ΙΧ

Σοκαρισμένη είναι η τοπική κοινωνία των Τρικάλων από τον θάνατο σε τροχαίο δυστύχημα μίας φοιτήτριας.

Σύμφωνα με trikalavoice.gr, η άτυχη φοιτήτρια κινούνταν μαζί με συνομήλικη φίλη της με δίκυκλη μοτοσικλέτα με επί της εθνικής οδού Τρικάλων-Λάρισας με κατεύθυνση προς Λάρισα.

Στο ύψος των Γεωργανάδων το δίκυκλο παρουσίασε πρόβλημα και βγήκαν σε κατάστημα στον παράλληλο δρόμο. Επικοινώνησαν με τους δικούς τους οι οποίοι ξεκίνησαν από Τρίκαλα για να πάρουν τα κορίτσια και να φορτώσουν τη μοτοσικλέτα. Εντωμεταξύ η μοτοσικλέτα επανήλθε και τα κορίτσια έκαναν αναστροφή στον κόμβο προς Τρίκαλα και περίμεναν στην άκρη του δρόμου, κάτω από μια σκιά ενός δέντρου.

Ο θείος της φοιτήτριας έφτασε πολύ γρήγορα, πέρασε από μπροστά τους με κατεύθυνση προς Λάρισα, τις χαιρέτησε και μέχρι να πάει λίγα μέτρα παρακάτω και να κάνει αναστροφή και αυτός προς Τρίκαλα το κακό είχε γίνει. Ι.Χ. επιβατικό που οδηγούσε νεαρός και κινούνταν προς Τρίκαλα χτύπησε το μηχανάκι και την άτυχη φοιτήτρια, ενώ η φίλη της έμεινε εμβρόντητη καθώς ξαφνικά χάθηκε από μπροστά της και η ίδια τραυματίστηκε ελαφρά.

Μιλώντας στην κάμερα του trikalaola.gr πρατηριούχος με τον οποίο μίλησε η άτυχη κοπέλα περιέγραψε τι συνέβη πριν και μετά το δυστύχημα. «Εγώ στα κορίτσια πρότεινα να καθίσουν εδώ επειδή ήταν χαλασμένο το μηχανάκι, αλλά η κοπέλα που σκοτώθηκε είπε “σιγά σιγά θα ξεκινήσουμε και θα φτάσουμε στα Τρίκαλα”», είπε επίσης.

Σημειώνεται ότι η άτυχη κοπέλα είχε σήμερα Πέμπτη τα γενέθλιά της και θα έκλεινε τα 19 της χρόνια.

https://youtu.be/Phz4DjwI61c


googlenews

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ

 
 
 

 

logo m

 

 


©2024 YSTEROGRAFONEWS - ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ  ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ


© 2014-2024 YSTEROGRAFO NEWS