Τραγωδία στο Αίγιο: Διέκοψαν τη θητεία του 28χρονου στο Πολεμικό Ναυτικό

Τραγωδία στο Αίγιο: Διέκοψαν τη θητεία του 28χρονου στο Πολεμικό Ναυτικό

Λίγες ημέρες μετά το τροχαίο στο Αίγιο στο οποίο έχασαν τη ζωή τους μια 67χρονη και ο μόλις ενός έτους εγγονός της, το πανελλήνιο παραμένει συγκλονισμένο από την τραγωδία που προκάλεσε ο σημαιοφόρος του Εμπορικού Ναυτικού.

Την ώρα λοιπόν που οι μνήμες είναι ακόμα νωπές από το τραγικό περιστατικό, η πλευρά του 28χρονου οδηγού εξακολουθεί να εμμένει στην βασική της θέση, ότι δηλαδή ο 28χρονος δεν εγκατέλειψε την γιαγιά και το εγγονάκι της, αλλά κατευθύνθηκε προς την θάλασσα με σκοπό να βάλει τέλος στη ζωή του.

«Προσπάθησε να αυτοκτονήσει, αυτοτιμωρούμενος με ακραίο τρόπο για το συμβάν, το οποίο προκάλεσε. Τον έσωσε η μητέρα του ειδοποιώντας την αστυνομία και μη γνωρίζοντας τι ακριβώς είχε προηγηθεί», αναφέρεται σε σχετική ανακοίνωση που εξέδωσε σήμερα ο Αλέξης Κούγιας που έχει αναλάβει την υπόθεση υπεράσπισης.

Τροχαίο στο Αίγιο: Διέκοψαν τα καθήκοντα του 28χρονου για έξι μήνες

Την ίδια ώρα στην ανακοίνωση αναφέρεται ότι ο πελάτης του πάσχει από βαρύτατη κατάθλιψη. «Μέχρι σήμερα νοσηλεύεται στο Ναυτικό Νοσοκομείο Αθηνών και λόγω της βαρύτατης καταθλίψεώς του οι θεράποντες ιατροί αποφάσισαν ότι είναι αδύνατον να επιτελέσει τα καθήκοντά του στην ευαίσθητη θέση, στην οποία υπηρετούσε και διέκοψαν τη θητεία του για έξι μήνες, ώστε είτε νοσηλευόμενος στο νοσοκομείο είτε παρακολουθούμενος από ιατρούς να αποθεραπευτεί και να επανέλθει, για να ολοκληρώσει τα στρατιωτικά του καθήκοντα», αναφέρεται χαρακτηριστικά στην ανακοίνωση που εξέδωσε το δικηγορικό γραφείο.

«Eχει λευκό ποινικό μητρώο και ότι μέχρι την ημέρα που προκάλεσε αυτή την τραγωδία με την αμέλειά του, το Πολεμικό Ναυτικό, στην υπηρεσία του οποίου δεν έχει ούτε ένα πειθαρχικό αδίκημα, του εμπιστεύθηκε να διαχειρίζεται πολεμικό πλοίο, του οποίου η αξία είναι εκατοντάδες εκατομμύρια ευρώ».

googlenews

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ

 
 
 

 

logo m

 

ΠΟΛΙΤΙΚΗ       ΕΛΛΑΔΑ       ΚΟΣΜΟΣ      ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ      ΥΓΕΙΑ      ΖΩΗ      ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ      ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟ      ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ      SCIENTECH

 

 


©2024 YSTEROGRAFONEWS - ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ  ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ