Την Παρασκευή οι αποφάσεις για την Γ' Λυκείου

Την Παρασκευή οι αποφάσεις για την Γ' Λυκείου

Για την Παρασκευή προγραμματίζονται οι αποφάσεις της κυβέρνησης σχετικά με τα επόμενα βήματα στην χαλάρωση των περιορισμών και το σταδιακό άνοιγμα των δραστηριοτήτων που έχουν «παγώσει», σύμφωνα με τον καθηγητή και μέλος της επιτροπής των λοιμωξιολόγων Αθανάσιο Τσακρή.

Όπως ανέφερε μιλώντας στον ΣΚΑΪ, την Παρασκευή θα επανεξεταστούν τα δεδομένα για την Γ’ λυκείου και την «μερική λειτουργία» των εμπορικών καταστημάτων με το σύστημα click away. Το άνοιγμα της Γ' Λυκείου αποτελεί προτεραιότητα της κυβέρνησης, όπως γνωστοποίησε χθες η υπουργός Παιδείας Νίκη Κεραμέως.

Ο κ. Τσακρής τόνισε πως οι αποφάσεις θα ληφθούν με βάση τα επιδημιολογικά δεδομένα προσθέτοντας ότι το οποίο άνοιγμα θέλει προσεκτικά βήματα.

Επιπλέον, σύμφωνα με τον καθηγητή, η Αττική χρειάζεται ιδιαίτερη προσοχής καθώς πρόκειται για μια πολύ μεγάλη Περιφέρεια και ορισμένες περιοχές εμφανίζουν αυξητική τάση.

Παρόλα αυτά, ο καθηγητής εκτίμησε ότι δεν θα φτάσουμε στο σημείο να ξανακλείσουν τα σχολεία.

googlenews

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ

 
 
 

 

logo m

 

ΠΟΛΙΤΙΚΗ       ΕΛΛΑΔΑ       ΚΟΣΜΟΣ      ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ      ΥΓΕΙΑ      ΖΩΗ      ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ      ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟ      ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ      SCIENTECH

 

 


©2024 YSTEROGRAFONEWS - ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ  ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ