Θρίλερ στον Βόλο: Άκαρπες οι έρευνες για τον 37χρονο

Θρίλερ στον Βόλο: Άκαρπες οι έρευνες για τον 37χρονο

Εξελίξεις φαίνεται πως υπάρχουν στην υπόθεση του 37χρονου πατέρα στον Βόλο, τα ίχνη του οποίου εξαφανίστηκαν το μεσημέρι της Δευτέρας.

Η αστυνομία φαίνεται πως προσανατολίζεται στην κατεύθυνση υποβολής αιτήματος άρσης του τηλεφωνικού απορρήτου, από τον εισαγγελέα, σύμφωνα με πληροφορίες του magnesianews.gr, καθώς για τρίτη συνεχόμενη μέρα χθες, οι έρευνες που γίνονται περιφερειακά του Βόλου είναι άκαρπες, για τον 37χρονο Ηλία Πινακά, που αγνοείται από το μεσημέρι της Δευτέρας, χρησιμοποιώντας το αυτοκίνητο των γονέων του.

Αν δοθεί άδεια από την Εισαγγελία, οι αστυνομικοί θα μπορέσουν να εντοπίσουν τους αριθμούς με τους οποίους μίλησε στα μερικά λεπτά που άνοιξε το κινητό του τηλέφωνο τις τελευταίες μέρες, σε μια προσπάθεια να εντοπίσουν που βρίσκεται.

Ο 37χρονος φέρεται να άνοιξε το κινητό του τηλέφωνο, δύο φορές την Τρίτη και την Τετάρτη για μερικά λεπτά της ώρας και το σήμα εντοπίστηκε κοντά στην περιοχή Σέσκλου, αλλά παρά τις έρευνες στη γύρω περιοχή από εθελοντές της Λέσχης Ειδικών Δυνάμεων και της Αστυνομίας, από το Σέσκλο, μέχρι τη Ν. Αγχίαλο και σε άλλες περιοχές, όχι μόνο δεν εντοπίστηκε ο ίδιος, αλλά ούτε και το αυτοκίνητό του.

Ο Ηλίας Πινακάς, πατέρας δύο παιδιών, ενός κοριτσιού 4 ετών και ενός μωρού σχεδόν ενός έτους, χρησιμοποίησε τη Δευτέρα, για να πάει στην εργασία του (security σε πολυκατάστημα στα Παλαιά), το αυτοκίνητο των γονέων του μάρκας Fiat Punto μπλε χρώματος, με αριθμό κυκλοφορίας ΒΟΧ 4377 και αφού σχόλασε από τη δουλειά του στις 2 το μεσημέρι, αγνοείται, καθώς δεν πήγε ποτέ στο σπίτι του.

Από τη γραμμή ζωής silver alert, δόθηκαν από την Αστυνομία τα στοιχεία του αγνοούμενου και παρακαλείται όποιος γνωρίσει το παραμικρό να επικοινωνεί με το 10-65, όλη τη διάρκεια του 24ώρου.

googlenews

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ

 
 
 

 

logo m

 

 


©2024 YSTEROGRAFONEWS - ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ  ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ


© 2014-2024 YSTEROGRAFO NEWS