Θλίψη για τον θάνατο του 29χρονου αστυνομικού της ΔΙΑΣ -Συγκλονίζει ο πατέρας του, οι δραματικές συνομιλίες στον ασύρματο

Θλίψη για τον θάνατο του 29χρονου αστυνομικού της ΔΙΑΣ -Συγκλονίζει ο πατέρας του, οι δραματικές συνομιλίες στον ασύρματο

Συγκλονισμένη είναι η ΕΛ.ΑΣ για τον τραγικό θάνατο του 29χρονου αστυνομικού της ΔΙΑΣ μετά από καταδίωξη στον Ασπρόπυργο, ενώ σε τραγική ψυχολογική κατάσταση βρίσκεται η οικογένειά του.

Στο πένθος έχει βυθιστεί η οικογένεια της Αστυνομίας για τον 29χρονο Χρήστο που έχασε τη ζωή του μετά από καταδίωξη στον Ασπρόπυργο. Η οικογένειά του περίμενε πως και πως τα Χριστούγεννα για να γιορτάσουν μαζί, και τώρα οι χαρές μετατράπηκαν σε τραγωδία.

Πατέρας 29χρονου: «Καλύτερα να μου κόβονταν τα χέρια, να μην τον άφηνα να πάει»

Ο τραγικός πατέρας του άτυχου αστυνομικού συγκλονίζει με τις δηλώσεις του. «Ασχολήθηκαν (σ.σ. με την αστυνομία), γιατί δεν υπήρχε δουλειά στην Πάτρα. Πήγε ο ένας, μετά ήρθε και ο άλλος. Καλύτερα να μου κόβονταν τα χέρια, να μην τον άφηνα να πάει. Αντίρρηση δεν είχα, φόβο είχα», είπε μιλώντας στο Star.

Ο 29χρονος Χρήστος μπήκε στην Αστυνομία το 2019 και υπηρετούσε στην ομάδα ΔΙΑΣ Δυτικής Αττικής, όπως ακριβώς και ο μεγαλύτερος αδελφός του πριν πάει στην Πάτρα στα ΜΑΤ.

Απαρηγόρητη η σύντροφός του, δήλωσε πως «ήταν το καλύτερο παιδί ο Χρήστος, το καλύτερο… Είμαι με την οικογένεια του αυτή τη στιγμή».

Σύμφωνα με πληροφορίες, σε σοβαρή κατάσταση νοσηλεύεται διασωληνωμένος στο 401 Γενικό Νοσοκομείο ο δεύτερος αστυνομικός.

Οι διάλογοι μεταξύ αστυνομικών και κέντρου επιχειρήσεων

Συγκλονίζει το ηχητικό ντοκουμέντο που έδωσε χθες στη δημοσιότητα ο ΑΝΤ1, με τον διάλογο αστυνομικών, που συμμετείχαν στην καταδίωξη στον Ασπρόπυργο. Το ηχητικό είναι μετά το δυστύχημα που στοίχισε τη ζωή στον 29χρονο αστυνομικό.

  • Κέντρο επιχειρήσεων: Ένας συνάδελφος να διαβιβάσει ψύχραιμα για την κατάσταση των συναδέλφων και το σημείο το ακριβές.
  • Αστυνομικός: Από… θέλουμε να έρθει το ασθενοφόρο από ρεύμα προς Αθήνα μετά τη λίμνη Κουμουνδούρου, μετά τη λίμνη Κουμουνδούρου πάνω στη στροφή.
  • Κέντρο επιχειρήσεων: Ελήφθη, έχουν ενημερωθεί, έχουν ενημερωθεί, στην Αθηνών-Κορίνθου, ορθόν;
  • Αστυνομικός: Ορθόν. Στην Αθηνών-Κορίνθου. Ο συνάδελφος έχει εκσφενδονιστεί.
  • Κέντρο επιχειρήσεων: Ελήφθη, ελήφθη. Ενημερώνουμε… ενημερώνουμε τώρα.
  • Αστυνομικός: Παράκληση, σύντομα ένας σταθμός (περιπολικό) στο ανερχόμενο με ρεύμα για Αθήνα στην Αθηνών στο ύψος που βρισκόμαστε. Παράκληση.
  • Κέντρο επιχειρήσεων: Ένας σταθμός… Να το ενισχύσει. Πού είστε... πού ακριβώς;
  • Αστυνομικός: Το ύψος του τροχαίου, παράκληση, στο ρεύμα για Αθήνα ένας σταθμός για να κόψει. Έχουμε τον συνάδελφο στο οδόστρωμα, παράκληση.
  • Κέντρο επιχειρήσεων: Ένας σταθμός στη λίμνη Κουμουνδούρου να ενισχύσει, να κόψει την εθνική. Υπάρχει συνάδελφος στο οδόστρωμα.
  • Αστυνομικός: Έχουμε φύγει από τη δεύτερη καταδίωξη και πάμε εμείς για εκεί. Το 'χουμε.
  • Κέντρο επιχειρήσεων: Ελήφθη, ελήφθη, ρεύμα προς Αθήνα.
  • Αστυνομικός: Κέντρο, ο ένας συνάδελφος είναι πίσω από το περιπολικό και… Παράκληση, ασθενοφόρο όσο πιο γρήγορα…
  • Κέντρο επιχειρήσεων: Έχουν ενημερωθεί.
  • Αστυνομικός: Πείτε μας ποιο νοσοκομείο εφημερεύει να μεταφέρουμε τουλάχιστον τον εν ζωή συνάδελφο, να τον μεταφέρουμε άμεσα στο νοσοκομείο, Κέντρο.

Η άγρια καταδίωξη που κατέληξε σε τραγωδία

Στη δημοσιότητα ήρθε νέο βίντεο-ντοκουμέντο από την καταδίωξη ενός ύποπτου αυτοκινήτου από οχήματα της ΕΛ.ΑΣ., από τη Νίκαια μέχρι την Εθνική Οδό Αθηνών-Κορίνθου στον Ασπρόπυργο, που είχε ως αποτέλεσμα να ανασυρθεί νεκρός ο 29χρονος αστυνομικός.

Στη δημοσιότητα ήρθε νέο βίντεο-ντοκουμέντο από την καταδίωξη ενός ύποπτου αυτοκινήτου από οχήματα της ΕΛ.ΑΣ., από τη Νίκαια μέχρι την Εθνική Οδό Αθηνών-Κορίνθου στον Ασπρόπυργο, που είχε ως αποτέλεσμα να ανασυρθεί νεκρός ο 29χρονος αστυνομικός.

Η καταδίωξη ξεκίνησε περίπου στις 03:30 τα ξημερώματα, μετά από κλοπή αυτοκινήτου στη Νίκαια. Μόλις έφτασαν στο σημείο οι αστυνομικοί, διέκριναν δύο ύποπτα αυτοκίνητα. Το ένα σταμάτησε ενώ το άλλο ανέπτυξε ταχύτητα, καθώς ο οδηγός επιχείρησε να διαφύγει.

Μετά από 23 λεπτά καταδίωξης, ο οδηγός του ύποπτου αυτοκινήτου έκανε έναν επικίνδυνο ελιγμό, ο αστυνομικός που ακολουθούσε φρέναρε και η μοτοσικλέτα της ομάδας ΔΙΑΣ έπεσε πάνω του, στο ύψος του Ασπροπύργου.

Αποτέλεσμα της σύγκρουσης ήταν να τραυματιστούν οι δύο αστυνομικοί της Ομάδας ΔΙ.ΑΣ. ο ένας σοβαρά, και να μεταφερθούν στο «Θριάσιο» νοσοκομείο όπου κατέληξε λίγη ώρα αργότερα ο 29χρονος.

googlenews

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ

 
 
 

 

logo m

 

ΠΟΛΙΤΙΚΗ       ΕΛΛΑΔΑ       ΚΟΣΜΟΣ      ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ      ΥΓΕΙΑ      ΖΩΗ      ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ      ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟ      ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ      SCIENTECH

 

 


©2024 YSTEROGRAFONEWS - ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ  ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ