Θεσσαλονίκη: Προφυλακίστηκε ο 37χρονος ιδιοκτήτης των σκυλιών που κατασπάραξαν την 50χρονη
Φωτογραφία: voria.gr

Θεσσαλονίκη: Προφυλακίστηκε ο 37χρονος ιδιοκτήτης των σκυλιών που κατασπάραξαν την 50χρονη

Προφυλακιστέος κρίθηκε ο 37χρονος ιδιοκτήτης των τριών σκύλων, που τραυμάτισαν θανάσιμα την 50χρονη γυναίκα στη Νεοχωρούδα Θεσσαλονίκης.

Ο 37χρονος οδηγήθηκε στον ανακριτή για να απολογηθεί για το τραγικό περιστατικό που σημειώθηκε το μεσημέρι της Κυριακής (10/12) στην αυλή του σπιτιού της στη Νεοχωρούδα Θεσσαλονίκης. Υπενθυμίζεται ότι σε βάρος του κατηγορουμένου ο εισαγγελέας άσκησε ποινική δίωξη σε βαθμό κακουργήματος για ανθρωποκτονία με ενδεχόμενο δόλο.

Νωρίτερα σήμερα, η οικογένειά του δήλωσε ενώπιον της ανακρίτριας παράσταση προς υποστήριξη της κατηγορίας, ενώ χθες η άτυχη γυναίκα και μητέρα δύο παιδιών, κηδεύτηκε σε κλίμα οδύνης.

Ο 37χρονος φέρεται να ισχυρίστηκε πως τηρούσε όλα τα μέτρα φύλαξης, ότι τα σκυλιά δεν ήταν επιθετικά και ότι βγήκαν από τον χώρο που τα είχε από μια τρύπα που έκαναν στην περίφραξη, χωρίς ο ίδιος να το καταλάβει.

Η δικογραφία που σχηματίστηκε εις βάρος του περιλαμβάνει μαρτυρίες σύμφωνα με τις οποίες τα τρία μεγαλόσωμα ζώα είχαν βγει και κατά το παρελθόν από την περίφραξη της οικίας του 37χρονου.

googlenews

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ

 
 
 

 

logo m

 

ΠΟΛΙΤΙΚΗ       ΕΛΛΑΔΑ       ΚΟΣΜΟΣ      ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ      ΥΓΕΙΑ      ΖΩΗ      ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ      ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟ      ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ      SCIENTECH

 

 


©2024 YSTEROGRAFONEWS - ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ  ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ