«Μού πήραν το πηλίκιο, γράφει το όνομά μου» -Τι είπε στην κόρη του ο αστυνομικός που χτύπησαν στη Θεσσαλονίκη

«Μού πήραν το πηλίκιο, γράφει το όνομά μου» -Τι είπε στην κόρη του ο αστυνομικός που χτύπησαν στη Θεσσαλονίκη

Εκτός κινδύνου βρίσκεται ο αστυνομικός που δέχθηκε επίθεση από κουκουλοφόρο έξω από το Ολύμπιον στη Θεσσαλονίκη.

Μιλώντας στον ΣΚΑΪ, η κόρη του αναφέρθηκε στην κατάσταση της υγείας του μετά το χτύπημα. «Είναι εκτός κινδύνου. Βρίσκεται στο σπίτι, του έχουν δώσει αναρρωτική. Έχει χτυπήσει στο πλάι του προσώπου και έχει πρηστεί. Είναι ένα χτύπημα στο κεφάλι, μέχρι να ελεγχθεί δεν ξέραμε τι γίνεται», δήλωσε.

Όπως ανέφερε, κατά την επικοινωνία τους, ένα από τα πρώτα πράγματα που της είπε ήταν ότι έχουν πάρει το καπέλο του, το οποίο έχει τα προσωπικά του στοιχεία και φοβόταν μην τυχόν εντοπίσουν την οικογένειά του. «Φοβόταν γιατί το καπέλο του γράφει τα στοιχεία και το ονοματεπώνυμό του», αποκάλυψε.

«Ήταν παιδάκια», είπε σχετικά με αυτούς που του επιτέθηκαν

Ερωτηθείσα γιατί δεν συνελήφθη ο δράστης, η κόρη του αστυνομικού απάντησε: «Χθες είχαν οι μισές ομάδες της πόλης αγώνες. Τα ΜΑΤ ήταν εκεί. Στείλανε στην κυριολεξία απροστάτευτους πέντε αστυνομικούς για το θεαθήναι ότι φυλάνε εκεί πέρα. Ο πατέρας μου υπηρετεί την αστυνομία 34 χρόνια, είναι 59 ετών, και σε πέντε μήνες περιμένει να βγει στη σύνταξη», πρόσθεσε.

H κάμερα του Βεργίνα TV κατέγραψε τη στιγμή της επίθεσης:

 

googlenews

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ

 
 
 

 

logo m

 

ΠΟΛΙΤΙΚΗ       ΕΛΛΑΔΑ       ΚΟΣΜΟΣ      ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ      ΥΓΕΙΑ      ΖΩΗ      ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ      ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟ      ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ      SCIENTECH

 

 


©2024 YSTEROGRAFONEWS - ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ  ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ