Θεσσαλονίκη: Κρατούσαν φυλακισμένους αλλοδαπούς σε αποθήκη -Ζητούσαν 3.000 το κεφάλι

Θεσσαλονίκη: Κρατούσαν φυλακισμένους αλλοδαπούς σε αποθήκη -Ζητούσαν 3.000 το κεφάλι

Φυλακισμένους σε αγροτική αποθήκη έξω από τη Θεσσαλονίκη κρατούσαν πέντε αλλοδαπούς άτομα που φέρονται ως μέλη κυκλώματος.

Τους κρατούσαν εξω από τη Θεσσαλονίκη εκβιάζοντάς τους με την αξίωση της καταβολής χρηματικών ποσών, που κυμαίνονταν από 1.000 έως 3.000 ευρώ, προκειμένου να τους αφήσουν ελεύθερους.

Εφοδος της αστυνομίας στην αποθήκη της Θεσσαλονίκης

Ύστερα από καταγγελία, πιθανότατα αλλοδαπού που κατάφερε να αποδράσει, αστυνομικοί εντόπισαν την αποθήκη κοντά στον οικισμό Προφήτης στη Θεσσαλονίκη, και συνελήφθησαν πέντε άνδρες από το Αφγανιστάν. Σύμφωνα με την Αστυνομία, οι συλληφθέντες κατηγορούνται για συμμετοχή σε οργανωμένο δίκτυο, το οποίο διευκόλυνε, με το αζημίωτο, την είσοδο παράτυπων μεταναστών στην Ελλάδα. Κατά την έφοδο της αστυνομίας στην αποθήκη-φυλακή, εντοπίστηκαν πέντε νεαροί άνδρες από το Πακιστάν και το Αφγανιστάν, που, κατά δήλωσή τους, παρέμεναν στο σημείο επί δύο εβδομάδες. Η δικογραφία που σχηματίστηκε εις βάρος των συλληφθέντων είναι κακουργηματικού χαρακτήρα, ενώ περιλαμβάνει και άγνωστους συνεργούς τους.

 

googlenews

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ

 
 
 

 

logo m

 

ΠΟΛΙΤΙΚΗ       ΕΛΛΑΔΑ       ΚΟΣΜΟΣ      ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ      ΥΓΕΙΑ      ΖΩΗ      ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ      ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟ      ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ      SCIENTECH

 

 


©2024 YSTEROGRAFONEWS - ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ  ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ