Εγκλημα στη Θεσσαλονίκη: Τι οδήγησε στη δολοφονία του 45χρονου ιδιοκτήτη ψητοπωλείου - Τέσσερα αδέλφια οι δράστες

Εγκλημα στη Θεσσαλονίκη: Τι οδήγησε στη δολοφονία του 45χρονου ιδιοκτήτη ψητοπωλείου - Τέσσερα αδέλφια οι δράστες

Τα κίνητρα πίσω από την δολοφονία του 45χρονου ιδιοκτήτη ψητοπωλείου, επί τη οδού Βασιλίσσης Ολγας στη Θεσσαλονίκη αναζητούν οι Αρχές μετά την ταυτοποίηση των δραστών που ενεπλάκησαν στο αιματηρό περιστατικό.

Από τους τέσσερις δράστες, οι οποίοι είναι αδέλφια, που ταυτοποιήθηκαν, συνελήφθησαν οι τρεις. Ο λόγος για έναν 17χρονο που τα ίχνη του εντοπίστηκαν στην Αθήνα, έναν 20χρονο ο οποίος συνελήφθη στην περιοχή της Τούμπας στη Θεσσαλονίκη και έναν 32χρονο, πρώην εργαζόμενο, ο οποίος σύμφωνα με όσα έχουν γίνει γνωστά παρουσιάστηκε με τη θέλησή του στις αστυνομικές αρχές. 

Αναζητείται ο 4ος από τους δράστες ηλικίας 37 ετών. Οπως προέκυψε από την έρευνα της Ελληνικής Αστυνομίας, ο ένας από αυτούς (σύμφωνα με το ΑΠΕ-ΜΠΕ, πιθανότατα ο 20χρονος) κατάφερε τα πλήγματα με μαχαίρι στον άτυχο 45χρονο τόσο στην κοιλιά, όσον και στον θώρακα.

Τι οδήγησε στη δολοφονία του 45χρονου ιδιοκτήτη ψητοπωλείου
Σύμφωνα με τις μέχρι στιγμής πληροφορίες ο 32χρονος ντελιβεράς φαίνεται να ήθελε να εκδικηθεί τον 45χρονο εργοδότη του λόγω της απόλυσής του που είχε προηγηθεί. Ο 32χρονος δεν εμφανίστηκε στο ψητοπωλείο προκειμένου να εργαστεί ανήμερα Τσικνοπέμπτης, παρότι αρχικά είχε συμφωνήσει. Τότε ο 45χρονος τον ενημέρωσε ότι η συνεργασία τους πρέπει να τερματιστεί.

Ο 32χρονος ακολούθως έφυγε από το ψητοπωλείο και στιγμές αργότερα επέστρεψε μαζί με τα τρία αδέλφια. Μάλιστα, πληροφορίες αναφέρουν ότι τα αδέλφια του ντελιβερά είχαν καλυμμένα τα χαρακτηριστικά του προσώπου τους.

Η άγρια επίθεση μέσα στο ψητοπωλείο
Ξαφνικά άρχισαν τα χτυπούν τον 45χρονου ιδιοκτήτη, ενώ ένας από αυτούς, πιθανότατα ο 20χρονος με μαχαίρι τραυμάτισε θανάσιμα, όπως αποδείχθηκε αργότερα, τον άτυχο άνδρα. Αμέσως μετά τα τέσσερα αδέλφια εξαφανίστηκαν.

Ο 45χρονος ιδιοκτήτης του ψητοπωλείου που ήταν πατέρας δύο ανήλικων παιδιών μεταφέρθηκε αρχικά στο «Ιπποκράτειο» νοσοκομείο και αμέσως μετά στο νοσοκομείο «Παπανικολάου», όπου παρά τις προσπάθειες των γιατρών δεν κατάφερε να κρατηθεί στη ζωή.

Σε βάρος των τριών συλληφθέντων σχηματίσθηκε δικογραφία για τα κατά περίπτωση αδικήματα της «Ανθρωποκτονίας με δόλο κατά συναυτουργία» και παράβασης του Νόμου «Περί όπλων».

 

googlenews

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ

 
 
 

 

logo m

 

 


©2024 YSTEROGRAFONEWS - ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ  ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ


© 2014-2024 YSTEROGRAFO NEWS