Το τελευταίο «αντίο» στον αστυνομικό που σκότωσε ο 44χρονος Νορβηγός -Κηδεία με άγημα και τιμές [εικόνες]

Το τελευταίο «αντίο» στον αστυνομικό που σκότωσε ο 44χρονος Νορβηγός -Κηδεία με άγημα και τιμές [εικόνες]

Πλήθος κόσμου συγκεντρώθηκε από νωρίς στον Ι. Ν. του Τιμίου Προδρόμου στους Ταγαράδες Θεσσαλονίκης, όπου στις 12:00 θα τελεστεί η νεκρώσιμη ακολουθία για τον 32χρονο αστυνομικό Θεοχάρη Καλαθά, ο οποίος δολοφονήθηκε από τον 44χρονο Νορβηγό τα ξημερώματα της Πέμπτης (28/12) στη Θεσσαλονίκη.

Σύμφωνα με το thestival.gr, η σορός του αστυνομικού έφτασε περίπου στις 10:00 π.μ. στον Ιερό Ναό, έξω από τον οποίο βρίσκεται Άγημα της Αστυνομίας αλλά και η μπάντα του Σώματος, προκειμένου να αποδώσουν τιμές.

Ανάμεσα στον κόσμο που έφτασε, συγγενείς, φίλοι και γνωστοί αλλά και πάρα πολλοί συνάδελφοι αστυνομικοί του αδικοχαμένου.

Απολογείται ο 44χρονος Νορβηγός

Παράλληλα, σήμερα (30/12) απολογείται στον 4ο τακτικό ανακριτή ο 44χρονος Νορβηγός, με την εισαγγελέα να ασκεί χθες εις βάρος του ποινική δίωξη για δύο κακουργήματα και δύο πλημμελήματα.

Τα κακουργήματα αφορούν τις πράξεις της ανθρωποκτονίας με δόλο, τετελεσμένη και σε απόπειρα, ενώ τα πλημμελήματα αφορούν την παράνομη οπλοφορία και οπλοχρησία και πιο συγκεκριμένα το μαχαίρι παλάμης, με το οποίο μαχαίρωσε τον 32χρονο και τον κουμπάρο του, για ασήμαντη -σύμφωνα με μάρτυρες- αφορμή.

Δείτε εικόνες και βίντεο από την κηδεία του 32χρονου αστυνομικού στη Θεσσαλονίκη:

4684165486453

484849863.00

 

 

googlenews

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ

 
 
 

 

logo m

 

ΠΟΛΙΤΙΚΗ       ΕΛΛΑΔΑ       ΚΟΣΜΟΣ      ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ      ΥΓΕΙΑ      ΖΩΗ      ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ      ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟ      ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ      SCIENTECH

 

 


©2024 YSTEROGRAFONEWS - ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ  ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ