Συνεχίζεται το θρίλερ της εξαφάνισης με τον πατέρα και τον γιο στην Άρτα – Σε εξέλιξη οι έρευνες

Συνεχίζεται το θρίλερ της εξαφάνισης με τον πατέρα και τον γιο στην Άρτα – Σε εξέλιξη οι έρευνες

Χωρίς κανένα ίχνος ζωής από τους δύο άνδρες, πατέρα και γιο, που εξαφανίστηκαν ενώ ταξίδευαν προς την Άρτα, συνεχίζεται το θρίλερ της αναζήτησής τους. Τα ίχνη πατέρα και γιου χάθηκαν την περασμένη Τετάρτη 20 Σεπτεμβρίου.

Τα ξημερώματα εκείνης της μέρας, ο 38χρονος γιος ξεκίνησε να πάει από την Άρτα στη Λαμία. Λίγο πριν το Καρπενήσι είχε τροχαίο και αργότερα μεταφέρθηκε τραυματισμένος στο νοσοκομείο Λαμίας.

Στις 12:00 το μεσημέρι τον παρέλαβε ο πατέρας του και ξεκίνησαν μαζί για την Άρτα, με τα ίχνη τους στη συνέχεια να χάνονται μυστηριωδώς.

Ο αστυνομικός συντάκτης των εφημερίδων «Το Βήμα» και «Τα Νέα», Βασίλης Λαμπρόπουλος μίλησε για τις εξελίξεις στην έρευνα που διεξάγεται για τον εντοπισμό του πατέρα και του γιου.

Σύμφωνα με πληροφορίες του αστυνομικού συντάκτη, ένας κτηνοτρόφος ειδοποίησε την ελληνική αστυνομία και είπε ότι είδε ένα αυτοκίνητο ίδιο με αυτό που επέβαινε ο πατέρας με τον γιο και στην θέση του οδηγού ήταν ένας άνδρας με κολάρο.

Όπως είπε ο κτηνοτρόφος, το όχημα αυτό το είδε όταν βρισκόταν κοντά στο χωριό Ελαία της Δωρίδας. Έτσι το ερώτημα που προκύπτει είναι γιατί οι δύο άντρες κατευθύνθηκαν προς μία ορεινή περιοχή που δεν οδηγούσε πουθενά.

googlenews

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ

 
 
 

 

logo m

 

ΠΟΛΙΤΙΚΗ       ΕΛΛΑΔΑ       ΚΟΣΜΟΣ      ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ      ΥΓΕΙΑ      ΖΩΗ      ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ      ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟ      ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ      SCIENTECH

 

 


©2024 YSTEROGRAFONEWS - ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ  ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ