Συγκλονίζει ο πατέρας Τοπαλούδη: Τα ισόβια να είναι ισόβια - Καταδικαστήκαμε σε ψυχικό θάνατο

Συγκλονίζει ο πατέρας Τοπαλούδη: Τα ισόβια να είναι ισόβια - Καταδικαστήκαμε σε ψυχικό θάνατο

«Είμαστε καταδικασμένοι σε ισόβιο ψυχικό θάνατο» δήλωσε ο πατέρας της Ελένης Τοπολούδη μία ημέρα μετά την καταδίκη των δύο δολοφόνων και βιαστών της.

Ο Γιάννης Τοπαλούδης μιλώντας το πρωί του Σαββάτου στο MEGA δείχνοντας για μία ακόμη φορά το μεγαλείο ψυχής του, αναφέρθηκε στην δίκη, στην ετυμηγορία των δικαστών αλλά και στον δικό του Γολγοθά.

«Κάποιοι που δεν είχαν όνειρα και μας δημιούργησαν εφιάλτες για όλη μας της ζωή» είπε αναφερόμενος στους δύο καταδικασθέντες.

Γι αυτά τα ειδεχθή εγκλήματα, όπως είπε, θα χρειαζόταν κάτι που έχει καταργηθεί. «Είναι προφανές. Αυτό δεν μπορεί να συμβεί αλλά ζητάμε τα ισόβια να είναι ισόβια» τόνισε για να προσθέσει ότι «εμείς είμαστε καταδικασμένοι σε έναν ισόβιο ψυχικό θάνατο».

Η πρώτη δικάσιμος ήταν στις 13 Γενάρη όπως είπε. «Πρώτος εγώ απευθύνθηκα στο γονιό και τη γιαγιά του ενός και τους είπα μακάρι να γνωριζόμασταν σε διαφορετικές συνθήκες».

Για την απόπειρα συκοφάντησης της κόρης του, σημείωσε πως υπήρχαν κάποιοι που ήταν ψυχικοί δολοφόνοι. «Κάποιοι θα λογοδοτήσουν. Θα υποστούν τις συνέπειες που προβλέπονται από τον ποινικό κώδικα. Κάποιοι κατέθεσαν πλαστά έγγραφα ».

Η υπόθεση, πρόσθεσε, δεν αφορά κόμματα και αποχρώσεις. «Αφορά κάθε Έλληνα γονιό. Είμαστε στη διάθεση της ελληνικής κοινωνίας για να κάνουμε μία κοινωνία ασφαλέστερη για τα παιδιά μας».

googlenews

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ

 
 
 

 

logo m

 

ΠΟΛΙΤΙΚΗ       ΕΛΛΑΔΑ       ΚΟΣΜΟΣ      ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ      ΥΓΕΙΑ      ΖΩΗ      ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ      ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟ      ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ      SCIENTECH

 

 


©2024 YSTEROGRAFONEWS - ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ  ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ