Συγκλονίζει η μαρτυρία του θείου του 12χρονου που κινδύνεψε στο Λουτράκι

Συγκλονίζει η μαρτυρία του θείου του 12χρονου που κινδύνεψε στο Λουτράκι

Συγκλονίζουν οι λεπτομέρειες για το περιστατικό στο Λουτράκι που έθεσε σε σοβαρό κίνδυνο την υγεία του 12χρονου.

Ο θείος του παιδιού μίλησε στο korinthostv και αναφέρθηκε στους κινδύνους του παιχνιδιού αλλά και στην κατάσταση στην οποία βρίσκεται ο ανιψιός του.

«Την ώρα του διαλείμματος κάποια παιδιά παίξανε το παιχνίδι του πνιγμού που τελευταία είναι της μόδας. Κρατάνε την ανάσα τους για δέκα φορές, κάνουν ένα βαθύ κάθισμα και κάποιος άλλος τον σφίγγει στο λαιμό» σημειώνει για να προσθέσει.

«Αυτό συνέβη στον ανιψιό μου. Μετά το περιστατικό, λιποθύμησε και τον μετέφεραν στο νοσοκομείο. Εκεί οι γιατροί μας είπαν να τον ξυπνάμε το βράδυ ανά δύο ώρες να δούμε ότι είναι καλά. Έχουμε κλείσει και ραντεβού με καρδειοχειρούργο».

Το «παιχνίδι» σημειώνει έχει γίνει πολύ επικίνδυνο. «Το παιδί τώρα είναι στο σπίτι του και είναι καλύτερα».

Δεκάδες θάνατοι, μόνο στις ΗΠΑ

Σύμφωνα με δημοσιεύματα του διεθνούς Τύπου τα περιστατικά θανάτων από το «παιχνίδι του πνιγμού» είναι δεκάδες, μόνο στις ΗΠΑ.

Συγκεκριμένα, από το 1995 ως το 2007, είχαν καταγραφεί 82 περιπτώσεις παιδιών και εφήβων από 6 ως 19 ετών που έχασαν τη ζωή τους, αφού επιχείρησαν να παίξουν το επικίνδυνο αυτό παιχνίδι.

Στις περισσότερες περιπτώσεις τα παιδιά είναι αγόρια, ηλικίας μεταξύ 11 και 16 ετών, όπως αναφέρεται σε έρευνα του αμερικανικού Κέντρου, παράλληλα επισημαίνουν πως ενώ δεν υπάρχουν επίσημα στοιχεία ως σήμερα, φαίνεται πως εν λόγω «μόδα» δεν έχει κοπάσει.

googlenews

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ

 
 
 

 

logo m

 

ΠΟΛΙΤΙΚΗ       ΕΛΛΑΔΑ       ΚΟΣΜΟΣ      ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ      ΥΓΕΙΑ      ΖΩΗ      ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ      ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟ      ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ      SCIENTECH

 

 


©2024 YSTEROGRAFONEWS - ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ  ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ