Κοροναϊός: Στους 15 οι νεκροί - Συνολικά 94 νέα κρούσματα

Κοροναϊός: Στους 15 οι νεκροί - Συνολικά 94 νέα κρούσματα

Στους 15 ανέρχονται οι νεκροί από τον κοροναϊό σύμφωνα με την τελευταία ενημέρωση που υπάρχει. Ο αριθμός τους αυξήθηκε σήμερα κατά δύο άτομα ενώ, όπως φαίνεται, υπήρξε αύξηση και στους νοσούντες που έφτασαν συνολικά τους 624.


Σύμφωνα με την ενημέρωση από τον επικεφαλής λοιμωξιολόγο του ΕΟΔΥ, Σωτήρη Τσιόδρα, τα περισσότερα επιβεβαιωμένα εξακολουθούν να είναι στην Αθήνα και το 55,7% των επιβεβαιωμένων κρουσμάτων είναι άνδρες, ενώ 124 ασθενείς νοσηλεύονται. Σύμφωνα με την ενημέρωση, υπάρχουν ακόμη 124 άτομα που νοσηλεύονται, εκ των οποίων οι 34 είναι διασωληνωμένοι.

Αξίζει να σημειωθεί πως ο μέσος όρος ηλικίας των νοσηλευόμενων είναι τα 64 έτη και των διασωληνωμένων τα 67 έτη. 

Τέλος, σε ό, τι αφορά τους συμπολίτες μας που έχασαν τη μάχη με τον κοροναϊό, οι 14 από αυτούς είχαν σοβαρά υποκείμενα νοσήματα. Οι 12 ήταν άντρες και οι 3 γυναίκες. Ο μέσος όρος ηλικίας των συμπολιτών μας που κατέληξαν ήταν τα 77 έτη. Τέλος, 19 συμπολίτες μας έχουν πάρει εξιτήριο από το νοσοκομείο. 

googlenews

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ

 
 
 

 

logo m

 

ΠΟΛΙΤΙΚΗ       ΕΛΛΑΔΑ       ΚΟΣΜΟΣ      ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ      ΥΓΕΙΑ      ΖΩΗ      ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ      ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟ      ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ      SCIENTECH

 

 


©2024 YSTEROGRAFONEWS - ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ  ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ