Στο σκοτάδι για πέντε ώρες η Ζάκυνθος εξαιτίας της κακοκαιρίας  (video)

Στο σκοτάδι για πέντε ώρες η Ζάκυνθος εξαιτίας της κακοκαιρίας (video)

Στο σκοτάδι «βυθίστηκε» για μερικές ώρες η Ζάκυνθος καθώς εξαιτίας της κακοκαιρίας.

Το ρεύμα έπεσε στο μεγαλύτερο μέρος της πόλης, με τους κατοίκους να ακούνε εκρήξεις σε υποσταθμό που βρισκόταν κοντά σε σχολείο. Από τις 8 η ώρα όταν και προέκυψε το πρόβλημα, συνεργεία της ΔΕΔΔΗΕ είχαν ξεκινήσει επιχείρηση επιδιόρθωσης του προβλήματος, ψάχνοντας αρχικά κολώνα προς κολώνα, όπως αναφέρει χαρακτηριστικά το imerazante.gr, ώστε να εντοπίσουν την βλάβη.

Το πρόβλημα εντοπίστηκε σε μία κολώνα επί της οδού Καντούνη στην Αγία Τριάδα, η οποία έβγαζε σπίθες και οι άνθρωποι των συνεργείων εργάζονταν για μερικές ώρες προσπαθώντας να επιδιορθώσουν τη βλάβη.

Στην τοπική ιστοσελίδα οι κάτοικοι έπαιρναν να διαμαρτυρηθούν καθώς το πρόβλημα δεν είχε διορθωθεί τη νύχτα και το κρύο ήταν έντονο. Το πρόβλημα με την συσκότιση ξεκίνησε στις 8 τη νύχτα και επηρέασε τις περιοχές Αγιος Παύλος, Αγίου Λαζάρου, Αγία Τριάδα, Κρυονέρι, οδός Φιλικών και το κέντρο από την Περιφέρεια έως την Πλ. Αγίου Μάρκου, μεταξύ άλλων. Η ηλεκτροδότηση τελικά αποκαταστάθηκε λίγο μετά τη 1 τα ξημερώματα.

 

googlenews

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ

 
 
 

 

logo m

 

ΠΟΛΙΤΙΚΗ       ΕΛΛΑΔΑ       ΚΟΣΜΟΣ      ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ      ΥΓΕΙΑ      ΖΩΗ      ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ      ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟ      ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ      SCIENTECH

 

 


©2024 YSTEROGRAFONEWS - ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ  ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ