Στο Πήλιο για διακοπές ο πατέρας του Μπόρις Τζόνσον παρά την απαγόρευση

Στο Πήλιο για διακοπές ο πατέρας του Μπόρις Τζόνσον παρά την απαγόρευση

Στην Αθήνα βρέθηκε για λίγες ώρες ο πατέρας του Βρετανού Πρωθυπουργού, Μπόρις Τζόνσον, ο Στάνλει.

Ωστόσο ο ίδιος δεν έμεινε για πολύ στην Αθήνα αλλά κατευθύνθηκε προς το πανέμορφο Πήλιο όπου διατηρεί εξοχικό εκεί.

Τα βρετανικά μέσα εκτός του ότι φρόντισαν να διαφημίσουν με τον καλύτερο τρόπο την Ελλάδα, δεν παρέλειψαν να σχολιάσουν πως ο πατέρας του Μπόρις Τζόνσον παράκουσε τις εντολές του γιου του, ο οποίος συμβούλεψε τους Βρετανούς να ταξιδεύουν στο εξωτερικό μόνο όταν είναι απαραίτητο.

https://www.instagram.com/p/CCHXJNBnj4u/?utm_source=ig_embed

Μάλιστα ο πατέρας του Μπόρις Τζόνσον όχι μόνο δεν κράτησε τα προσχήματα, αλλά και δημοσίευσε φωτογραφίες από το αεροπλάνο.

Σύμφωνα με τα Βρετανικά ΜΜΕ, ο 79χρονος πατέρας του Βρετανού πρωθυπουργού, έφτασε στην Αθήνα μέσω Σόφιας το βράδυ της Τετάρτης και στην συνέχεια μετέβη στην βίλα του στο Πήλιο.

https://www.instagram.com/p/CCHXO5ins-a/?utm_source=ig_embed



Ο Στάνλει Τζόνσον επέλεξε αυτή την διαδρομή μέσω Βουλγαρίας ώστε να παρακάμψει την απαγόρευση της Ελλάδας για τις απευθείας πτήσεις από το Λονδίνο μέχρι τις 15 Ιουλίου.

Από το μπαλκόνι μάλιστα του σπιτιού του στο Πήλιο δήλωσε σύμφωνα με την Daily Mail: «Είμαι στο Πήλιο για πολύ σημαντικές δουλειές καθώς προσπαθώ να θωρακίσω την περιουσία μου από τον κοροναϊό ενόψει της ερχόμενης τουριστικής χρονιάς».

«Πρέπει να πάρω μέτρα για την τήρηση αποστάσεων στην ιδιοκτησία μου καθώς εδώ το παίρνουν αυτό πολύ σοβαρά».

Και πρόσθεσε: «Οι Έλληνες προσπαθούν να σταματήσουν τις μαζικές αφίξεις από το Ηνωμένο Βασίλειο αλλά είναι πολύ χαρούμενοι που ήρθα εδώ. Το μόνο που ήθελαν να ξέρουν είναι από που ερχόμουν και τι θα έκανα. Με θερμομέτρησαν και μου έκαναν τεστ».

Ο πατέρας του Βρετανού πρωθυπουργού πρόσθεσε πως: «Πρέπει να δημιουργήσουμε αυτές τις αερογέφυρες το συντομότερο δυνατόν. Από όσα έχω δει οι αφίξεις των Βρετανών δεν θα κάνουν κακό στους Έλληνες αφού οι Έλληνες είναι τόσο προσεκτικοί».



googlenews

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ

 
 
 

 

logo m

 

 


©2024 YSTEROGRAFONEWS - ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ  ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ


© 2014-2024 YSTEROGRAFO NEWS