Βίντεο σοκ από την Εύβοια: To «μαύρο αποτύπωμα» της καταστροφικής πυρκαγιάς από ψηλά

Βίντεο σοκ από την Εύβοια: To «μαύρο αποτύπωμα» της καταστροφικής πυρκαγιάς από ψηλά

Το «μαύρο» αποτύπωμα της καταστροφικής πυρκαγιάς που ξέσπασε στην Εύβοια κοντά στα μέσα Αυγούστου, κατακαίοντας αχανείς εκτάσεις δάσους, κατέγραψε η ομάδα του Up Drones.

Η φωτιά, που κράτησε αρκετά 24ωρα, προκάλεσε μεγάλη οικολογική καταστροφή, όπως μπορεί κανείς να δει από το σοκαριστικό υλικό, το οποίο τραβήχτηκε από ψηλά.

Σύμφωνα με το site, οι τοποθεσίες που προβάλλονται μέσα από το βίντεο είναι οι εξής: 01.35: Μακρυμάλλης, 02.30: I. M. Μακρυμάλλη, 03.15: Κοντοδεσπότη, 04.08: Σταυρός.

Αξίζει πάντως να σημειωθεί ότι στο βίντεο του Up Drones αναφέρεται εσφαλμένα ότι οι περιοχές που κάηκαν στην Εύβοια υπάγονται σε προστατευόμενες περιοχές Natura. Αυτός ο ισχυρισμός δεν ανταποκρίνεται στη πραγματικότητα. Παρά τις ζημιές που προκλήθηκαν λόγω των πυρκαγιών, το δάσος Natura δεν επηρεάστηκε. Αυτό δήλωσαν ο δασάρχης Χαλκίδας, Γεώργιος Θαλασσινός, και ο Γενικός Γραμματέας Φυσικού Περιβάλλοντος και Υδάτων, Κωνσταντίνος Αραβώσης.

https://www.youtube.com/watch?v=OXWZLwnuO0U

googlenews

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ

 
 
 

 

logo m

 

ΠΟΛΙΤΙΚΗ       ΕΛΛΑΔΑ       ΚΟΣΜΟΣ      ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ      ΥΓΕΙΑ      ΖΩΗ      ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ      ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟ      ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ      SCIENTECH

 

 


©2024 YSTEROGRAFONEWS - ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ  ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ