Σέρρες: 9χρονος τραυματίστηκε σοβαρά από επίθεση σκύλων

Σέρρες: 9χρονος τραυματίστηκε σοβαρά από επίθεση σκύλων

Επίθεση από σκύλους δέχτηκε ένας 9χρονος μαθητής, με αποτέλεσμα να νοσηλεύεται σε κρίσιμη κατάσταση στο Γενικό Νοσοκομείο Σερρών.

Σύμφωνα με πληροφορίες, πρόκειται για έναν μαθητή της τετάρτης δημοτικού, ο οποίος επιστρέφοντας χθες το μεσημέρι στο σπίτι του, ήρθε αντιμέτωπος με δυο μεγάλα σκυλιά τα οποία και του επιτέθηκαν.

Το παιδί έχει τραυματιστεί σοβαρά από την επίθεση του σκύλου

Όπως αναφέρει το diktyotv.gr, το μικρό παιδί έχει δαγκωματιές σε όλο του το κορμί και κυρίως στη γάμπα και στο μηρό, ενώ σοβαρά τραύματα έχει υποστεί και στο κεφάλι του. Το άτυχο παιδί έσωσε η μητέρα του, η οποία εκείνη την ώρα βρισκόταν στο μπαλκόνι και άκουσε τις φωνές του παιδιού της που καλούσε σε βοήθεια.

Οι γονείς του μικρού παιδιού κινήθηκαν νομικά κατά του ιδιοκτήτη ενώ όλοι εύχονται γρήγορα ο μικρός να γίνει καλά και να επιστρέψει στο σπίτι και στο σχολείο του.

Πώς συνέβη το περιστατικό

Όπως αναφέρει το ΑΠΕ -ΜΠΕ, πρόκειται για τρία σκυλιά ράτσας «κάνε κόρσο». Σύμφωνα με την Αστυνομία, ο 24χρονος γιος του 49χρονου ιδιοκτήτη, άνοιξε την πόρτα του κτήματος που έχουν, με αποτέλεσμα να βγουν έξω τα σκυλιά και να δαγκώσουν τον 9χρονο, που εκείνη την ώρα επέστρεφε από το σχολείο, στο αριστερό πόδι και στο κεφάλι.

Ο 24χρονος υποστήριξε ότι προσπάθησε να ηρεμήσει τα σκυλιά, αλλά χωρίς αποτέλεσμα και ότι δάγκωσαν και τον ίδιο. Η μητέρα του 9χρονου, η οποία άκουσε τα γαβγίσματα και βγήκε έξω, είπε ότι η ίδια και το παιδί χρειάστηκε να καταφύγουν σε σπίτι για να προστατευτούν.

O ιδιοκτήτης και ο γιος του συνελήφθησαν και σε βάρος τους σχηματίστηκε δικογραφία για σωματική βλάβη από αμέλεια. Τα σκυλιά είχαν βιβλιάριο υγείας, ενώ παραγγέλθηκε κτηνιατρική εξέταση για λύσσα. Σε βάρος του ιδιοκτήτη επιβλήθηκαν διοικητικά πρόστιμα.

Δεν είναι η πρώτη φορά που σκυλιά επιτίθενται σε μικρά παιδιά αλλά και σε ενήλικες. Πριν από λίγο καιρό, ένας σκύλος επιτέθηκε σε αστυνομικό που έκανε ποδήλατο στο Αγρίνιο, με αποτέλεσμα ο άνδρας να υποστεί κατάγματα. Τον Σεπτέμβρη, ένας σκύλος επιτέθηκε και τραυμάτισε ένα δίχρονο κοριτσάκι στην Πέλλα.

googlenews

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ

 
 
 

 

logo m

 

ΠΟΛΙΤΙΚΗ       ΕΛΛΑΔΑ       ΚΟΣΜΟΣ      ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ      ΥΓΕΙΑ      ΖΩΗ      ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ      ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟ      ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ      SCIENTECH

 

 


©2024 YSTEROGRAFONEWS - ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ  ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ