Σε κρίσιμη κατάσταση ο Μανώλης Μαυρομμάτης και η σύζυγός του - Πώς εκδηλώθηκε η φωτιά στο διαμέρισμά τους

Σε κρίσιμη κατάσταση ο Μανώλης Μαυρομμάτης και η σύζυγός του - Πώς εκδηλώθηκε η φωτιά στο διαμέρισμά τους

Σε κρίσιμη κατάσταση νοσηλεύεται με εγκαύματα ο γνωστός αθλητικογράφος και πρώην ευρωβουλευτής της Νέας Δημοκρατίας Μανώλης Μαυρομμάτης αλλά και η σύζυγός του, η ηθοποιός Ρένα Βενιέρη, έπειτα από πυρκαγιά που ξέσπασε στο διαμέρισμά τους στο Κολωνάκι.

Σε τι κατάσταση νοσηλεύονται ο Μανώλης Μαυρομμάτης και η σύζυγός του

Οι δυο τους απεγκλωβίστηκαν από το διαμέρισμά τους, όπου ξέσπασε πυρκαγιά τα ξημερώματα της Κυριακής και γύρω στις 5.30 π.μ. μεταφέρθηκαν στο νοσοκομείο «Γ. Γεννηματάς», όπου και νοσηλεύονται σε κρίσιμη κατάσταση με εγκαύματα και αναπνευστικά προβλήματα.

Ο 83χρονος Μανώλης Μαυρομμάτης φέρει σοβαρά εγκαύματα στο 20% του σώματός του. Η σύζυγός του, από την άλλη, είναι σε ακόμη πιο κρίσιμη κατάσταση, με εγκαύματα στο 40% του σώματός της. Και οι δύο νοσηλεύονται στη μονάδα εγκαυμάτων και Πλαστικής Χειρουργικής του νοσοκομείου «Γεννηματάς».

Σύμφωνα με πληροφορίες, μάλιστα, η σύζυγος του Μανώλη Μαυρομμάτη νοσηλεύεται διασωληνωμένη και σε κρίσιμη κατάσταση στη Μονάδα Εντατικής Θεραπείας (ΜΕΘ).

Πώς εκδηλώθηκε η φωτιά

Η φωτιά εκδηλώθηκε περίπου στις 5.00 το πρωί της Κυριακής, σε διαμέρισμα δευτέρου ορόφου πολυκατοικίας που βρίσκεται στην οδό Αναγνωστοπούλου στο Κολωνάκι. Αμέσως έφτασαν στο σημείο πυροσβέστες, που απεγκλώβισαν το ζευγάρι, ενώ για την κατάσβεση της φωτιάς στο διαμέρισμα επιχείρησαν δώδεκα πυροσβέστες με τρία οχήματα.

Λίγες ώρες αργότερα, έγινε γνωστό ότι πρόκειται για το γνωστό αθλητικογράφο και πρώην ευρωβουλευτή Μανώλη Μαυρομμάτη και την ηθοποιό σύζυγό του. Σύμφωνα με πληροφορίες, η φωτιά ξέσπασε επειδή το ζευγάρι ξέχασε την κατσαρόλα σε ανοιχτή κουζίνα!

Ο Μανώλης Μαυρομμάτης έγινε διάσημος για την αγάπη που έτρεφε προς το ποδόσφαιρο της Λατινικής Αμερικής, σε αντίθεση με τον Γιάννη Διακογιάννη, που προτιμούσε το αγγλικό και το γαλλικό. Γνωστή και αγαπητή στον κόσμο η ιδιαίτερη άρθρωσή του, με πιο χαρακτηριστική την εκφορά της λέξης «γκολ», την οποία λέει «γκόλα».

googlenews

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ

 
 
 

 

logo m

 

ΠΟΛΙΤΙΚΗ       ΕΛΛΑΔΑ       ΚΟΣΜΟΣ      ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ      ΥΓΕΙΑ      ΖΩΗ      ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ      ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟ      ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ      SCIENTECH

 

 


©2024 YSTEROGRAFONEWS - ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ  ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ