ΕΛΛΑΔΑ

Κοντά στην εξιχνίαση της υπόθεσης της κλοπής στρατιωτικού υλικού στη Λέρο

Ξετυλίγεται το κουβάρι με την υπόθεση της κλοπής στρατιωτικού υλικού στη Λέρο, καθώς φαίνεται να έχει αποτέλεσμα η ανακριτική διαδικασία. Οι εξελίξεις είναι ραγδαίες καθώς οι ανακρίσεις των τριών υπόπτων βρίσκονται σε κρίσιμο σημείο με αποτέλεσμα οι πληροφορίες να αναφέρουν ότι η υπόθεση βρίσκεται κοντά στην εξιχνίαση της.

Μάλιστα, ένας από τους τρεις υπόπτους εμφανίζεται σύμφωνα με πληροφορίες που μετέδωσε ο τηλεοπτικός σταθμός Alpha, να έχει ομολογήσει, κάτι που φαίνεται ότι δεν επιβεβαιώνει το Γενικό Επιτελείο Ναυτικού, το οποίο σε ανακοίνωσή του κρατά ακόμη χαμηλούς τόνους, σημειώνοντας ότι η προανακριτική διαδικασία συνεχίζεται υπό καθεστώς απόλυτης μυστικότητας και πως το οριστικό αποτέλεσμά της αναμένεται μετά την ολοκλήρωση της έρευνας.

«Από το Γενικό Επιτελείο Ναυτικού, γνωρίζεται ότι οι έρευνες αναφορικά με την υπόθεση της απώλειας στρατιωτικού υλικού από την Υπηρεσία Ναυτικών Τεχνικών Εγκαταστάσεων Λέρου (ΥΝΤΕΛ) από τις αρμόδιες Στρατιωτικές και Αστυνομικές αρχές, είναι σε πλήρη εξέλιξη. Υπό καθεστώς απόλυτης μυστικότητας, συνεχίζεται η προανακριτική διαδικασία. Το οριστικό αποτέλεσμά της, αναμένεται μετά την ολοκλήρωση της έρευνας» αναφέρει η ανακοίνωση του ΓΕΝ.

Οπως είχε γίνει γνωστό η Εθνική Υπηρεσία Πληροφοριών κατάφερε να εντοπίσει και έχει στη διάθεση της τα άτομα που φαίνεται πως εμπλέκονται στην υπόθεση.

Σύμφωνα με πληροφορίες πρόκειται για έναν αποθηκάριο που πήρε μετάθεση από την Λέρο σε περιοχή της Βόρειας Ελλάδας (Θεσσαλονίκη) και δύο άτομα της Ομάδας Υποβρύχιων καταστροφών, οι οποίοι έχουν αποστρατευθεί. 

Μάλιστα οι πληροφορίες αναφέρουν πως υπάρχει και διαθέσιμο βιντεοληπτικό υλικό από την στιγμή της κλοπής των όπλων και της απομάκρυνσής τους από τη μονάδα του Πολεμικού Ναυτικού.

 ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΓΙΩΡΓΟΣ Ν. ΠΑΠΑΘΑΝΑΣΟΠΟΥΛΟΣ

Οι ασθένειες της ευδαιμονίας

symmaxia

 Copyright © 2020 YSTEROGRAFO NEWS