Εν ψυχρώ εκτέλεση στη Βάρη -Πυροβόλησαν και σκότωσαν πυγμάχο

Εν ψυχρώ εκτέλεση στη Βάρη -Πυροβόλησαν και σκότωσαν πυγμάχο

Νεκρός έπεσε ένας άνδρας στη Βάρη, το πρωί, μετά από πυροβολισμούς. Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες πρόκειται για έναν πυγμάχο, άνθρωπο της νύχτας τον οποίο άγνωστοι προσέγγισαν με μαύρο πολυτελές τζιπ και πυροβόλησαν το κεφάλι.

Ένα ακόμη μαφιόζικο χτύπημα με εν ψυχρώ εκτέλεση ενός άνδρα σημειώθηκε σήμερα στην Βάρη. Ειδικότερα, σήμερα το πρωί, άγνωστοι πυροβόλησαν άνδρα στη Βάρη, και συγκεκριμένα στην οδό Ανδρέα Παπανδρέου 22.

Το περιστατικό σημειώθηκε έξω από αθλητικό όμιλο, όπου τον πλησίασε ένα τζιπ και εκεί τον πυροβόλησαν στο κεφάλι.

Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες, πρόκειται για Έλληνα και παλιό γνώριμο των αρχών, ο οποίος συνδεόταν με τον χώρο της νύχτας, ενώ έχει εκτίσει και ποινή φυλάκισης. Μάλιστα, για ορισμένο χρονικό διάστημα ήταν και φυγόδικος, ενώ κατά το παρελθόν έχει υπάρξει και πυγμάχος.

Η ΕΛΑΣ έχει εξαπολύσει ανθρωποκυνηγητό για τον εντοπισμό και τη σύλληψη των δραστών. Προανάκριση για την υπόθεση διενεργεί η Διεύθυνση Ασφάλειας Αττικής.

Ποιο ήταν το θύμα της δολοφονίας στη Βάρη

Ο παλαίμαχος πυγμάχος είχε ανακηρυχθεί πρωταθλητής στο παρελθόν, ωστόσο είχε διαγραφεί από την Ομοσπονδία για υπόθεση αναβολικών.

Στη συνέχεια φέρεται να ενεπλάκη σε υποθέσεις εκβιασμών καταστηματαρχών στην Πάτρα, ενώ φαίνεται ότι ήρθε στην Αθήνα μετά από ρήξη με μέλη του κυκλώματος στο οποίο ήταν εμπλεκόμενος.

 

googlenews

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ

 
 
 

 

logo m

 

ΠΟΛΙΤΙΚΗ       ΕΛΛΑΔΑ       ΚΟΣΜΟΣ      ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ      ΥΓΕΙΑ      ΖΩΗ      ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ      ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟ      ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ      SCIENTECH

 

 


©2024 YSTEROGRAFONEWS - ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ  ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ