Ποιός ήταν ο άνδρας που «γάζωσαν» στο Χαϊδάρι

Ποιός ήταν ο άνδρας που «γάζωσαν» στο Χαϊδάρι

Ξεκαθάρισμα λογαριασμών «βλέπουν» οι αρχές πίσω από το μαφιόζικο χτύπημα στο Χαϊδάρι κατά το οποίο τραυματίστηκε σοβαρά ένας άνδρας.

Το θύμα, που νοσηλεύεται βαριά τραυματισμένο, φέρεται να είναι Έλληνας με τα αρχικά Δ.Μ. και πριν από τέσσερα χρόνια, τον Μάιο του 2016 άγνωστοι είχαν τοποθετήσει βόμβα σε γραφεία ιδιοκτησίας του, στην οδό Αθηνών 267.

Ο άνδρας έχει εταιρία αλυσίδας καφέ, ενώ έχει ασχοληθεί και με το επαγγελματικό ποδόσφαιρο. Πληροφορίες αναφέρουν επίσης, ότι σχετίζεται με το τζόγο.

Αξίζει να σημειωθεί ότι είχε προσωπική ασφάλεια που τον συνόδευε με μηχανή και πως ο σωματοφύλακάς του, έδωσε κατάθεση στην αστυνομία.


Μαφιόζικη επίθεση

Η επίθεση συνέβη περί τις 11 το πρωί ενώ το θύμα βρισκόταν μέσα σε ΙΧ αυτοκίνητο στη συμβολή της λεωφόρου Αθηνών με την οδό Σατωβριάνδου στο Χαϊδάρι. 

Η επίθεση έγινε αστραπιαία και το θύμα δεν πρόλαβε να αντιδράσει. Οι ένοπλοι που επέβαιναν σε μοτοσικλέτα, προσέγγισαν το αυτοκίνητο και αφού πυροβόλησαν τον οδηγό ανέπτυξαν ταχύτητα και εξαφανίστηκαν.

Σύμφωνα με πληροφορίες, στο σημείο βρέθηκαν 19 κάλυκες από δυο διαφορετικά όπλα, ένα καλάσνικοφ και ένα πιστόλι των 9 χιλιοστών.

googlenews

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ

 
 
 

 

logo m

 

 


©2024 YSTEROGRAFONEWS - ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ  ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ


© 2014-2024 YSTEROGRAFO NEWS