Πήλιο: Συνεχίζεται το θρίλερ με τον θάνατο της Γερμανίδας -Ο «πανέξυπνος σύζυγος» και τα νέα στοιχεία

Πήλιο: Συνεχίζεται το θρίλερ με τον θάνατο της Γερμανίδας -Ο «πανέξυπνος σύζυγος» και τα νέα στοιχεία

Συνεχίζονται με εντατικό ρυθμό οι έρευνες για τον θάνατο της Γερμανίδας τουρίστριας στο Πήλιο, χωρίς ωστόσο να έχει προκύψει κάποιο αποτέλεσμα μέχρι τώρα.

Σύμφωνα με πληροφορίες , σήμερα θα υπάρξει και νέα έρευνα στο σημείο που βρέθηκε νεκρή η 58χρονη, αλλά και στη γύρω περιοχή, καθώς οι Αρχές εξετάζουν, πλέον, όλα τα ενδεχόμενα.

Σημαντικό στοιχείο είναι ότι κανείς από τους κατοίκους στη γειτονιά δεν άκουσε πυροβολισμό την ημέρα του θανάτου της τουρίστριας, ενώ φίλες της στην περιοχή σημειώνουν ότι η 58χρονη δεν τους είχε αναφέρει τίποτα για προβλήματα στη σχέση της με τον σύζυγό της.

Οι αστυνομικές Αρχές σημειώνουν ότι οι κόρες του ζευγαριού έφτασαν στην Ελλάδα από την Γερμανία, μία ημέρα μετά τον θάνατο της μητέρας τους.

Προβληματισμός για τον σύζυγο

Ωστόσο, αυτό που προβληματίζει ιδιαίτερα τους Έλληνες αστυνομικούς είναι ότι ενώ ο σύζυγος φέρεται -σύμφωνα με μαρτυρίες- να γνωρίζει την ελληνική γλώσσα, δεν μιλάει καθόλου ελληνικά στην ΕΛ.ΑΣ. και πάντα έχει δίπλα του διερμηνέα.

Είναι δεδομένο ότι ο άνδρας της 58χρονης, τον οποίο οι ερευνητές χαρακτηρίζουν «πανέξυπνο άτομο», δεν έχει βγει ακόμα από το κάδρο των ερευνών, ενώ σήμερα θα οδηγηθεί στην Ασφάλεια για νέα κατάθεση.

Ακόμα ένα στοιχείο που απασχολεί τις Αρχές είναι το γεγονός ότι ο θάνατος της 58χρονης επήλθε από μία σφαίρα (γι' αυτό εξετάζουν το ενδεχόμενο να σκοτώθηκε από αδέσποτη σφαίρα) και γι' αυτό θέλουν να ψάξουν ξανά το σπίτι, μήπως υπάρχει κάτι ακόμα που δεν έχει υποπέσει στην αντίληψή τους.

Το σενάριο της αδέσποτης σφαίρας

Όπως και να 'χει, αυτή τη στιγμή το σενάριο της αδέσποτης σφαίρας φέρεται να είναι το επικρατέστερο, με δεδομένο ότι η ιατροδικαστής υποστηρίζει ότι ο πυροβολισμός έγινε από απόσταση. Την ίδια στιγμή, οι αστυνομικοί είναι βέβαιοι ότι δεν υπήρξε κάποιος διαπληκτισμός της Γερμανίδας πριν από τον θάνατό της.

Ο σύζυγός της, πάντως, δήλωσε ότι ήταν σπίτι και κοιμόταν και ότι όταν ξύπνησε την είδε χωρίς τις αισθήσεις της. «Κοιμόμουν. Κάνω κάτι μαστορέματα στο σπίτι. Ήμουν κουρασμένος και είχα πέσει για ύπνο από το μεσημέρι όπως συνήθιζα τις τελευταίες ημέρες. Όταν ξύπνησα αργά το απόγευμα φώναζα τη Σ… Δεν απαντούσε. Βγήκα στην αυλή και την βρήκα πεσμένη στο έδαφος. Προσπάθησα να τη συνεφέρω, αλλά δεν ανταποκρινόταν. Κάλεσα βοήθεια και με ασθενοφόρο πήγαμε στο Κέντρο Υγείας Αργαλαστής, όπου μου είπαν ότι είχε πεθάνει», φέρεται να είπε ο 62χρονος στους αστυνομικούς.

 

googlenews

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ

 
 
 

 

logo m

 

ΠΟΛΙΤΙΚΗ       ΕΛΛΑΔΑ       ΚΟΣΜΟΣ      ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ      ΥΓΕΙΑ      ΖΩΗ      ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ      ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟ      ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ      SCIENTECH

 

 


©2024 YSTEROGRAFONEWS - ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ  ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ