Πέτσας: Στο τέλος της τετραετίας δεν θα υπάρχει τέλος επιτηδεύματος και εισφορά αλληλεγγύης

Πέτσας: Στο τέλος της τετραετίας δεν θα υπάρχει τέλος επιτηδεύματος και εισφορά αλληλεγγύης

Όσα είπε ο πρωθυπουργός το βράδυ στο «Βελλίδειο» θα συμπεριληφθούν στο φορολογικό νομοσχέδιο που θα έρθει άμεσα στη Βουλή, είπε ο κυβερνητικός εκπρόσωπος Στέλιος Πέτσας.

Μιλώντας στον ΣΚΑΙ, ο ίδιος υπογράμμισε ότι στο τέλος της θητείας αυτής της κυβέρνησης δεν θα υπάρχει η εισφορά αλληλεγγύης και ο φόρος επιτηδεύματος. Η κατάργησή τους θα γίνει σταδιακά.

Για τον ΕΝΦΙΑ, αφού υπενθύμισε ότι ήδη μειώθηκε κατά 22% και θα ακολουθήσει και νέα μείωση το 2020, διευκρίνισε ότι δεν θα βγει πλήρως από τον φορολογικό χάρτη, ωστόσο, θα συνεχιστούν οι προσπάθειες, ώστε να είναι στα μέτρα των ιδιοκτητών ακίνητης περιουσίας.

O κυβερνητικός εκπρόσωπος είπε ακόμα ότι οι σημερινές συντάξεις δεν πρόκειται να κοπούν «ούτε ένα ευρώ», ενώ επανέλαβε ότι στο τέλος του 2020 θα δοθεί και θα έχει πλέον μόνιμο χαρακτήρα, το επίδομα στους συνταξιούχους που δόθηκε τον Μάιο.

Για τις 120 δόσεις, επανέλαβε ότι είναι η τελευταία ευκαιρία, για αυτό και «τους καλούμε όλους να αδράξουν την ευκαιρία και να μπουν στο σύστημα».

googlenews

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ

 
 
 

 

logo m

 

ΠΟΛΙΤΙΚΗ       ΕΛΛΑΔΑ       ΚΟΣΜΟΣ      ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ      ΥΓΕΙΑ      ΖΩΗ      ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ      ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟ      ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ      SCIENTECH

 

 


©2024 YSTEROGRAFONEWS - ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ  ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ