Το ΠΑΜΕ απαντά στον πρωθυπουργό για την απεργία: Απαιτεί «σιγή νεκροταφείου»

Το ΠΑΜΕ απαντά στον πρωθυπουργό για την απεργία: Απαιτεί «σιγή νεκροταφείου»

Αμεση ήταν η αντίδραση του Πανεργατικού Αγωνιστικού Μετώπου (ΠΑΜΕ) στο tweet του πρωθυπουργού Κυριάκου Μητσοτάκη για τη σημερινή γενική απεργία.

Ο Κυριάκος Μητσοτάκης, νωρίτερα, την Τετάρτη σχολίασε την απεργία και τα προβλήματα που προκλήθηκαν στην καθημερινότητα των πολιτών, μέσα από τους λογαριασμούς του στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης.

Μεταξύ άλλων, στην ανάρτησή του για την απεργία υποστήριξε ότι «για μία ακόμη φορά, απεργούν οι λίγοι και ταλαιπωρούνται οι πολλοί».

Η ανάρτηση του πρωθυπουργού:

ΠΑΜΕ: Το πήρε το μήνυμα, γι’ αυτό ενοχλήθηκε ο πρωθυπουργός

Λίγη ώρα αργότερα, την ανάρτηση του πρωθυπουργού για την απεργία σχολίασε το γραφείο Τύπου του ΠΑΜΕ. Στην ανακοίνωση τονίζεται ότι «για μια ακόμη φορά η κυβέρνηση φέρνει νομοσχέδιο που τσακίζει τα δικαιώματα και τους μισθούς των πολλών για χάρη μιας χούφτας επιχειρηματιών και “επενδυτών».

Οπως προσθέτει το ΠΑΜΕ, «γι’ αυτό ο πρωθυπουργός αφού τα έχει βρει σε όλα με την ηγετική ομάδα της ΓΣΕΕ και όσους τάχα κατηγορεί ως “επαγγελματίες συνδικαλιστές”, προσπαθεί να παρέμβει στις συλλογικές αποφάσεις και τη ζωή των συνδικάτων. Θέλει και απαιτεί “σιγή νεκροταφείου”».

Το ΠΑΜΕ υποστηρίζει ότι «το μήνυμα σήμερα το πήρε, γι’ αυτό και ο πρωθυπουργός ενοχλήθηκε. Κάτω τα χέρια από τα συνδικάτα! Ολοι στον αγώνα» καταλήγει η ανακοίνωση του ΠΑΜΕ για την απεργία.

googlenews

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ

 
 
 

 

logo m

 

ΠΟΛΙΤΙΚΗ       ΕΛΛΑΔΑ       ΚΟΣΜΟΣ      ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ      ΥΓΕΙΑ      ΖΩΗ      ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ      ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟ      ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ      SCIENTECH

 

 


©2024 YSTEROGRAFONEWS - ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ  ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ