ΟΑΕΔ: Παραίτηση του διοικητή Θεόδωρου Αμπατζόγλου

abatzoglou

Την παραίτησή του υπέβαλε, με επιστολή του προς τον υπουργό Εργασίας, ο διοικητής του Οργανισμού Απασχόλησης Εργατικού Δυναμικού, Θεόδωρος Αμπατζόγλου.

Στην επιστολή του, ο κ. Αμπατζόγλου αναφέρεται μεταξύ άλλων «στον ρόλο των προγραμμάτων του Οργανισμού για την αποκλιμάκωση της ανεργίας» καθώς και στην καθυστέρηση απόδοσης των εισφορών που αναλογούν στον ΟΑΕΔ από το ΙΚΑ- ΕΤΑΜ, με αποτέλεσμα ο Οργανισμός να «συσσωρεύει οφειλές, που είναι αδύνατο να αντιμετωπισθούν».

Συνεχίζοντας, ο κ. Αμπατζόγλου σημειώνει τις ελλείψεις του ΟΑΕΔ σε προσωπικό, ενώ αναφερόμενος στο θέμα της μεταφοράς των διαθεσίμων του Οργανισμού στην Τράπεζα της Ελλάδος υποστηρίζει ότι το Διοικητικό Συμβούλιο «επιφυλάχθηκε να απαντήσει, ζητώντας να προηγηθεί συμφωνία με τους προέδρους των κοινωνικών εταίρων και να υπάρξει διασφάλιση ότι δεν θα τιτλοποιηθούν τα διαθέσιμα».

Καταλήγοντας, ο κ. Αμπατζόγλου αναφέρει ότι παραιτείται, «επειδή στην Ελλάδα είναι "φυσιολογικό" να αλλάζουν οι διοικήσεις των μεγάλων οργανισμών όποτε αλλάζουν οι κυβερνήσεις».

Πηγή: ΑΠΕ-ΜΠΕ

googlenews

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ

 
 
 

 

logo m

 

 


©2024 YSTEROGRAFONEWS - ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ  ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ


© 2014-2024 YSTEROGRAFO NEWS