Νέα Φιλαδέλφεια: Σε σοβαρή κατάσταση ένας 21χρονος φίλος της ΑΕΚ -Εξακολουθούν να νοσηλεύονται άλλοι δύο

Νέα Φιλαδέλφεια: Σε σοβαρή κατάσταση ένας 21χρονος φίλος της ΑΕΚ -Εξακολουθούν να νοσηλεύονται άλλοι δύο

Ένας φίλαθλος της ΑΕΚ εξακολουθεί να νοσηλεύεται σε σοβαρή κατάσταση, μετά τη δολοφονική επίθεση των χούλιγκαν της Ντιναμό Ζάγκρεμπ στη Νέα Φιλαδέλφεια το βράδυ της Δευτέρας.

Ο 21χρονος φέρει πολλαπλά αιματώματα στο κεφάλι από χτυπήματα και η κατάσταση της υγείας του κρίνεται σοβαρή αλλά σταθερή. Τα επόμενα 24ωρα θα φανερώσουν στους ιατρούς την πορεία της υγείας του άτυχου νεαρού.

Στο νοσοκομείο νοσηλεύεται με κρανιοεγκεφαλικές κακώσεις και σπασμένα κόκαλα στη μέση, αλλά ευτυχώς εκτός κινδύνου, και ένας άλλος νεαρός, που τον περισσότερο καιρό ζει στη Γαλλία. Ο νεαρός είχε βρεθεί στη Νέα Φιλαδέλφεια για να πάρει το εισιτήριο διαρκείας του.

Σύμφωνα με την ΠΑΕ ΑΕΚ, δέχτηκε επίθεση με λοστούς και καψίματα στο σώμα από καπνογόνο, ενώ προσπαθούσε να καλυφθεί σε ένα χαντάκι.

Ένας τρίτος φίλαθλος της Ένωσης νοσηλεύεται με ελαφρές κακώσεις από χτυπήματα στο κεφάλι.

Κατά τη διάρκεια της επίθεσης τραυματίστηκε θανάσιμα ο 29χρονος Μιχάλης Κουτσουρής, φέροντας πολλαπλές μαχαιριές στο μπράτσο.

 

googlenews

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ

 
 
 

 

logo m

 

ΠΟΛΙΤΙΚΗ       ΕΛΛΑΔΑ       ΚΟΣΜΟΣ      ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ      ΥΓΕΙΑ      ΖΩΗ      ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ      ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟ      ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ      SCIENTECH

 

 


©2024 YSTEROGRAFONEWS - ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ  ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ