Μεσολόγγι: Σήμερα στην Πάτρα η επίσημη ταυτοποίηση της σορού του 31χρονου Μπάμπη – Τι ψάχνουν οι Αρχές

Μεσολόγγι: Σήμερα στην Πάτρα η επίσημη ταυτοποίηση της σορού του 31χρονου Μπάμπη – Τι ψάχνουν οι Αρχές

Τραγικός ήταν ο επίλογος των 18 ημερών αναζήτησης του Μπάμπη Κούτσικου στο Μεσολόγγι, αφού το απόγευμα της Δευτέρας (22/1) εντοπίστηκε η σορός του 31χρονου σε βαλτώδη περιοχή ανατολικά της λιμνοθάλασσας της περιοχής.

Σήμερα, Τρίτη (23/1), αναμένεται να διενεργηθεί στην Πάτρα η ιατροδικαστική εξέταση στη σορό του 31χρονου, που φέρει σημάδια από πυροβολισμό στην πλάτη και βρέθηκε μπρούμυτα μέσα στο νερό. Λόγω της παρόδου των ημερών, όπως αναφέρουν οι μέχρι τώρα πληροφορίες, η σορός έχει υποστεί σημαντική αλλοίωση, ενώ φέρει και δαγκωματιές από άγρια ζώα.

Σύμφωνα με πληροφορίες, το πόρισμα της ιατροδικαστικής εξέτασης θα προσδιορίσει οριστικά αν ο θάνατος του άνδρα επήλθε από τους πυροβολισμούς που δέχθηκε ή από πνιγμό μετά τους πυροβολισμούς. Συγκεκριμένα, θα ξεκαθαριστεί αν ο 31χρονος πυροβολήθηκε εκεί όπου βρέθηκε νεκρός ή σε άλλο σημείο και στη συνέχεια μεταφέρθηκε στη βαλτώδη περιοχή όπου εντοπίστηκε η σορός του.

Όσον αφορά στην επίσημη ταυτοποίηση της σορού, αυτή αναμένεται να γίνει στην ιατροδικαστική υπηρεσία της Πάτρας, τόσο μέσω της αναγνώρισης από συγγενικά πρόσωπα όσο και από την εξέταση γενετικού υλικού.

Μεσολόγγι: Νέες έρευνες για την καραμπίνα και το κινητό του 31χρονου Μπάμπη

Με το πρώτο φως της ημέρας ξεκίνησαν σήμερα οι έρευνες στη λιμνοθάλασσα Μεσολογγίου, όπου χθες (22/1) το απόγευμα εντοπίστηκε η σορός του Μπάμπη Κούτσικου. Ο χώρος παρέμεινε από την πρώτη στιγμή αποκλεισμένος από τους αστυνομικούς, ενώ ειδικοί ερευνητές θα εξετάσουν τον χώρο, καθώς πρέπει να διαπιστώσουν εάν υπάρχουν και άλλα ευρήματα που θα βοηθήσουν τις περαιτέρω έρευνες.

Οι αστυνομικοί θεωρούν πως η καραμπίνα του 31χρονου, αλλά κυρίως το κινητό του τηλέφωνο βρίσκονται «ποντισμένα» στον βυθό του βάλτου και είναι σημαντικό να εντοπιστούν. Το κινητό, για να διαπιστωθούν οι συνομιλίες του θύματος με άλλα πρόσωπα, η καραμπίνα, για να διαπιστωθεί εάν βλήθηκε από αυτή.

Μπάμπης Κούτσικος: Τα πρώτα στοιχεία από τη σορό

Ο δράστης ή οι δράστες πυροβόλησαν πισώπλατα τον Μπάμπη στην πλάτη και τα πόδια, είναι η πρώτη εκτίμηση του ιατροδικαστή Ανδρέα Γκότση, που εξέτασε επιτόπου τη σορό. Ο δράστης τον αιφνιδίασε ξεκάθαρα, είτε γιατί δεν μπορούσε να τον αντιμετωπίσει λόγω σωματικής διάπλασης είτε για κάποιον άλλο λόγο.

Οι συγγενείς του 31χρονου, πλέον, νιώθουν λυτρωμένοι που θα μπορέσουν να κηδέψουν τον άνθρωπό τους, πλέον όμως θεωρούν πως ο κρεοπώλης δεν μπορούσε να σκοτώσει μόνος τον Μπάμπη, να τον δέσει με πέτρα και να τον ρίξει σε εκείνο το δύσβατο σημείο του βούρκου.

Τι εξετάζουν οι Αρχές για τον συνεργό του κρεοπώλη

Γι' αυτόν τον λόγο, οι αστυνομικοί, μόλις λάβουν τις πρώτες απαντήσεις από τον ιατροδικαστή, κυρίως ως προς το εάν τα όπλα ήταν παραπάνω από ένα, θα ξεκινήσουν να καλούν άτομα που φέρονται να έχουν σχέση με την υπόθεση, με τον έναν ή τον άλλον τρόπο.

Ανάμεσα στα άτομα «υψηλού ενδιαφέροντος» περιλαμβάνεται μια τετράδα, δύο ζευγάρια που φαίνεται πως είχαν ιδιαίτερες σχέσεις με τον κρεοπώλη. Τα πρόσωπα αυτά έχουν δώσει ήδη κατάθεση στις Αρχές, μάλιστα ένας εκ των δύο ανδρών έχει δώσει περισσότερες φορές κατάθεση, ενώ έχει κληθεί να παραδώσει το κινητό του τηλέφωνο.

googlenews

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ

 
 
 

 

logo m

 

ΠΟΛΙΤΙΚΗ       ΕΛΛΑΔΑ       ΚΟΣΜΟΣ      ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ      ΥΓΕΙΑ      ΖΩΗ      ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ      ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟ      ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ      SCIENTECH

 

 


©2024 YSTEROGRAFONEWS - ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ  ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ