Μεσολόγγι: Πιθανό το ένταλμα σύλληψης για τον κρεοπώλη -«Πού είναι ο Μπάμπης», φωνάζουν οι συγγενείς του

Μεσολόγγι: Πιθανό το ένταλμα σύλληψης για τον κρεοπώλη -«Πού είναι ο Μπάμπης», φωνάζουν οι συγγενείς του

Ραγδαίες είναι οι εξελίξεις στην υπόθεση εξαφάνισης του 31χρονου Μπάμπη στο Μεσολόγγι, καθώς εχθές το βράδυ κλήθηκε για συμπληρωματική κατάθεση ο 50χρονος κρεοπώλης.

Ο 50χρονος, βασικός ύποπτος για την εξαφάνιση, παρέμεινε όλο τη νύχτα στην Ασφάλεια. Οι αρχές τον κάλεσαν εκ νέου για κατάθεση, καθώς υπάρχουν αναντιστοιχίες στους ισχυρισμούς του και στα στοιχεία που έχουν συγκεντρωθεί.

Παρά τις επίμονες ερωτήσεις των αστυνομικών ο 50χρονος κρεοπώλης δεν ομολόγησε την εμπλοκή του, ωστόσο σύμφωνα με πληροφορίες αναμένεται σε βάρος του ένταλμα σύλληψης και γι’ αυτό θα παραμείνει στο τμήμα.

«Συνεχίζεται η κατάθεση σύμφωνα με την ενημέρωση που έχω από την αστυνομία», είπε ο δικηγόρος του 50χρονου

«Πού είναι ο Μπάμπης», φωνάζουν οι συγγενείς του 31χρονου

Την ίδια ώρα, η οικογένεια του 31χρονου Μπάμπη συνεχίζει να αγωνιά για την τύχη του. Το πρωί της Πέμπτης, συγγενείς και φίλοι συγκεντρώθηκαν έξω από το αστυνομικό τμήμα Μεσολογγίου, ζητώντας από τον 50χρονο να μιλήσει.

«Που είναι ο Μπάμπης;», φωνάζουν, σύμφωνα με την ΕΡΤ.

Καλλιακμάνης: Μπορεί το πτώμα να βρίσκεται κάτω από τη μύτη της αστυνομίας

Για τις έρευνες των αρχών μίλησε στο Mega, ο πρόεδρος των αστυνομικών υπαλλήλων ΝΑ Αττικής, Γιώργος Καλλιακμάνης. «Φαίνεται να επικοινωνούν και πριν και μετά την εξαφάνιση του Μπάμπη, φαίνεται ότι έχουν σβηστεί κάποια στοιχεία», είπε.

«Η αστυνομία πήρε το τηλέφωνο αυτού του ανθρώπου, το έχει δώσει στη ΔΕΕ (Διεύθυνση Εγκληματολογικών Ερευνών) για να δούμε τι θα βγει, τι λέγανε καταρχήν και γιατί προσπάθησαν να αποκρύψουν κάποια στοιχεία, γιατί τα έσβησαν. Να δούμε ποιος είναι ο ρόλος του. Μιλούσε με τον κρεοπώλη και πριν και μετά το περιστατικό. Θα δούμε τι έλεγαν και αν εμπλέκεται κάπου. Ίσως αυτός ο άνθρωπος να γνωρίζει κάτι. Αν θέλετε την άποψή μου, το πού είναι ο Μπάμπης, το γνωρίζει σίγουρα ένα άτομο μόνο. Μπορεί το πτώμα να βρίσκεται κάτω από τη μύτη της αστυνομίας, δηλαδή να έχουν περάσει από το σημείο πολλές φορές ή κοντά εκεί στο σημείο που βρίσκεται, οι αστυνομικοί. Είναι δύσκολο αυτήν την περιοχή να την ψάξεις, να βρεις κάτι αν κάποιος το έχει αποκρύψει με επιμελή τρόπο, είτε μέσα στο νερό είτε στο χώμα. Είναι πάρα πολύ δύσκολο».

Όπως τόνισε, «αν εμπλέκεται τρίτο πρόσωπο σε μια εγκληματική ενέργεια και στην απόκρυψη ενός πτώματος, τότε πρέπει να υπάρχει και κάτι άλλο. Αν υπάρχει τρίτο πρόσωπο, λογικά κάτι θα τον έδενε με την υπόθεση».

«Πιστεύω ότι είναι επαρκή τα στοιχεία σε περίπτωση που τον πάρουν ανωμοτί κατάθεση και στείλουν τη δικογραφία στον εισαγγελέα μαζί με τον ίδιο πρωινές ώρες, ο εισαγγελέας να ασκήσει ποινική δίωξη και κατόπιν η υπόθεση να πάει στον ανακριτή ο οποίος θα αποφασίσει για ένταλμα σύλληψης ή όχι. (…) Τα στοιχεία είναι επαρκή», πρόσθεσε.

googlenews

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ

 
 
 

 

logo m

 

ΠΟΛΙΤΙΚΗ       ΕΛΛΑΔΑ       ΚΟΣΜΟΣ      ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ      ΥΓΕΙΑ      ΖΩΗ      ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ      ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟ      ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ      SCIENTECH

 

 


©2024 YSTEROGRAFONEWS - ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ  ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ