ΕΛΛΑΔΑ

Με τον πατέρα της 8χρονης Αλεξίας συναντήθηκε ο Κικίλιας

Με τον πατέρα της οκτάχρονης Αλεξίας, η οποία χτυπήθηκε από αδέσποτη σφαίρα στο κεφάλι πέρυσι το Πάσχα, ενώ έπαιζε στην αυλή του σπιτιού της, συναντήθηκε σήμερα στο υπουργείο Υγείας ο Βασίλης Κικίλιας.

Ο υπουργός Υγείας δεσμεύθηκε ότι οι υπηρεσίες του υπουργείου, σε συνεργασία με τον Εθνικό Οργανισμό Παροχής Υπηρεσιών Υγείας (ΕΟΠΥΥ), θα στηρίξουν τη μάχη που δίνει η οικογένεια για την αποκατάσταση της υγείας της Αλεξίας.

Διέψευσε την ΠΟΕΔΗΝ ο Κικίλιας για τα χρέη των νοσοκομείων

Παρασάγγας απέχει από την αλήθεια ο δημόσιος ισχυρισμός της Πανελλήνιας Ομοσπονδίας Εργαζομένων Δημοσίων Νοσοκομείων (ΠΟΕΔΗΝ), σύμφωνα με τον οποίον τα ληξιπρόθεσμα χρέη των νοσοκομείων του ΕΣΥ της χώρας μας είχαν φθάσει τον περασμένο Ιούνιο ακόμη και το 1 δισ. ευρώ…

Τον ισχυρισμό της ΠΟΕΔΗΝ διέψευσε χθες το πρωί ο υπουργός Υγείας Βασίλης Κικίλιας, απαντώντας σε σχετική ερώτηση των parapolitika.gr, κατά τη διάρκεια της πρώτης συνέντευξης Τύπου της νέας πολιτικής ηγεσίας του υπουργείου Υγείας.

Ο Βασίλης Κικίλιας, αφού ζήτησε τη συνδρομή του αρμοδίου γενικού διευθυντή Οικονομικών του υπουργείου Υγείας Θεόδωρου Κοματά, ανέφερε συγκεκριμένα ότι τα χρέη των νοσοκομείων του ΕΣΥ κατά το τέλος του περασμένου Ιουνίου είχαν φθάσει κατά τι πάνω από τα 800 εκατ. ευρώ, εκ των οποίων μόνον τα 455 εκατ. ευρώ ήταν ληξιπρόθεσμα χρέη.

Ταυτόχρονα, όμως, σύμφωνα πάντα με τον Βασίλη Κικίλια και τον Θεόδωρο Κοματά, τα νοσοκομεία του ΕΣΥ της χώρας μας διατηρούσαν στο τέλος του περασμένου Ιουνίου ταμειακά διαθέσιμα ύψους 600 εκατ. ευρώ.

 ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΓΙΩΡΓΟΣ Ν. ΠΑΠΑΘΑΝΑΣΟΠΟΥΛΟΣ

Οι ασθένειες της ευδαιμονίας

symmaxia

 Copyright © 2020 YSTEROGRAFO NEWS