Μαρτυρικός ο θάνατος της ηλικιωμένης στη Ρόδο - Η στάθμη του νερού ήταν πολύ πιο ψηλά από το κρεβάτι της

Μαρτυρικός ο θάνατος της ηλικιωμένης στη Ρόδο - Η στάθμη του νερού ήταν πολύ πιο ψηλά από το κρεβάτι της

Στο κρεβάτι της βρήκε τον μαρτυρικό θάνατο η κατάκοιτη γυναίκα που έχασε τη ζωή της νωρίτερα τη Δευτέρα, όταν πλημμύρισε η υπόγεια κατοικία της στη Ρόδο.

Σύμφωνα με την ιστοσελίδα Rodiaki, η άτυχη 75χρονη βρήκε τραγικό θάνατο όταν το υπόγειο στο οποίο διέμενε, πλημμύρισε και η ίδια δεν μπορούσε να αντιδράσει καθώς ήταν κατάκοιτη. Το νερό ανέβηκε πάνω από το ύψος του κρεβατιού της με αποτέλεσμα να χάσει τη ζωή της.

Η άτυχη γυναίκα ήταν μόνη της εκείνη την ώρα στο σπίτι. Η σφοδρή κακοκαιρία που μετέτρεψε τους δρόμους σε χειμάρρους ήταν η αιτία που το σπίτι της άρχισε να γεμίζει με νερά, με την ίδια να μην μπορεί, δυστυχώς, να αντιδράσει.

Spiti Gynaikas

Στο έλεος της κακοκαιρίας η Ρόδος
Προβλήματα έχουν προκαλέσει στο νησί της Ρόδου οι ισχυρές βροχοπτώσεις που εκδηλώθηκαν από το απόγευμα της Δευτέρας λόγω της κακοκαιρίας, με αποτέλεσμα, δρόμοι να έχουν μετατραπεί σε ορμητικούς χειμάρρους, τόσο στην πόλη όσο και σε χωριά.

Το νησί δοκιμάζεται και από διακοπές ρεύματος και υπερχειλίσεις ποταμιών που σημειώθηκαν στις περιοχές Αρχίπολη, Λάρδο, Ιαλυσό, Απολακκιά, Άγιο Ισίδωρο, Μανδρικό και έχουν προκαλέσει ανησυχία στους κατοίκους, σύμφωνα με το ΑΠΕ-ΜΠΕ.

googlenews

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ

 
 
 

 

logo m

 

 


©2024 YSTEROGRAFONEWS - ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ  ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ


© 2014-2024 YSTEROGRAFO NEWS