Manpower: Θα αυξηθούν οι προσλήψεις μέσα στο 2015

apasxolisi

H τριμηνιαία έρευνα της Μanpower για τις προοπτικές απασχόλησης κατά το β' τρίμηνο του 2015 έδειξε ότι οι προθέσεις για προσλήψεις γίνονται όλο και μεγαλύτερες. Συγκεκριμένα οι προβλέψεις για το β' τρίμηνο δείχνουν ότι όσοι αναζητούν εργασία θα συνεχίσουν να επωφελούνται από την σταθερή πορεία προσλήψεων για την περίοδο Απρίλιος-Ιούνιος 2015 καθώς το 21% των εργοδοτών αναμένει αύξηση του αριθμού των απασχολούμενων, το 7% προβλέπει μείωση και το 70% δεν αναμένει κάποια αλλαγή στον αριθμό των απασχολούμενων.

Σε συνέχεια της εποχικής προσαρμογής των δεδομένων, οι συνολικές προοπτικές απασχόλησης ανέρχονται σε +11%, και αποτελούν την πιο αισιόδοξη πρόβλεψη από το δ' τρίμηνο του 2008, μετά από 3 χρόνια σταδιακής βελτίωσης. Οι προοπτικές προσλήψεων εμφανίζονται βελτιωμένες κατά 3 ποσοστιαίες μονάδες σε σχέση με το προηγούμενο τρίμηνο και κατά 6 ποσοστιαίες μονάδες σε σχέση με το αντίστοιχο τρίμηνο του προηγούμενου έτους.

googlenews

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ

 
 
 

 

logo m

 

ΠΟΛΙΤΙΚΗ       ΕΛΛΑΔΑ       ΚΟΣΜΟΣ      ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ      ΥΓΕΙΑ      ΖΩΗ      ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ      ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟ      ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ      SCIENTECH

 

 


©2024 YSTEROGRAFONEWS - ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ  ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ