Λαμία: Ρομά επιτέθηκαν σε πυροσβέστες με πέτρες

Λαμία: Ρομά επιτέθηκαν σε πυροσβέστες με πέτρες

Επίθεση από Ρομά φαίνεται πως δέχτηκαν πυροσβέστες, οι οποίοι πήγαν να σβήσουν φωτιά στα όρια του καταυλισμού τους, στην Καμηλόβρυση Λαμίας.

Το βράδυ της Δευτέρας ξέσπασε φωτιά, με τους Ρομά να επιτίθενται στους πυροσβέστες, καθώς ήθελαν να διατηρήσουν την φωτιά. Αμέσως κλήθηκε η αστυνομία, η οποία με ισχυρές δυνάμεις απομάκρυνε τους Ρομά από το σημείο, για να ολοκληρωθεί η κατάσβεση της φωτιάς.

Μάλιστα, δεν είναι η πρώτη φορά που η πυροσβεστική αντιμετωπίζει τέτοιου είδους πρόβλημα στην περιοχή, όπως κατήγγειλε ο περιφερειακός διοικητής της πυροσβεστικής στην Στερεά Ελλάδα, Αρχιπύραρχος Βαγγέλης Παλιός.

«Κάθε φορά που πηγαίνουμε να σβήσουμε πυρκαγιά στον καταυλισμό κινδυνεύει η σωματική ακεραιότητα των πυροσβεστών μας. Γι αυτό πάντα ζητάμε τη συνδρομή της ΕΛ.ΑΣ. Για μια ακόμη φορά σήμερα οι πυροσβέστες που έδωσαν μάχη με τις φλόγες για να μην καεί ο καταυλισμός των Ρομά, δέχθηκαν επίθεση με πέτρες. Δεν είναι δυνατόν κάθε φορά να κινδυνεύουν ανθρώπινες ζωές και να καταστρέφουν την περιουσία του δημοσίου. Κάτι πρέπει να γίνει επιτέλους», είπε χαρακτηριστικά στο lamiareport.gr.

 

googlenews

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ

 
 
 

 

logo m

 

 


©2024 YSTEROGRAFONEWS - ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ  ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ


© 2014-2024 YSTEROGRAFO NEWS