Κλειστός ο σταθμός του μετρό στο Σύνταγμα - Έκτακτα μέτρα ασφαλείας λόγω του κινέζου προέδρου

Κλειστός ο σταθμός του μετρό στο Σύνταγμα - Έκτακτα μέτρα ασφαλείας λόγω του κινέζου προέδρου

Μεγάλη ταλαιπωρία αναμένεται σήμερα Δευτέρα, για τους επιβάτες του Μετρό αλλά και για τους οδηγούς των αυτοκινήτων, λόγω των έκτακτων κυκλοφοριακών ρυθμίσεων που θα πραγματοποιηθούν εντός της ημέρας, σύμφωνα με την αστυνομία, στο κέντρο της Αθήνας και τον Πειραιά, λόγω της επίσημης επίσκεψης του προέδρου της Λαϊκής Δημοκρατίας της Κίνας, Σι Τζινπίνγκ.

Πιο συγκεκριμένα ο σταθμός του μετρό στο Σύνταγμα θα είναι κλειστός από τις 9 το πρωί λόγω των μέτρων ασφαλείας της αστυνομίας και για την άμεση ενημέρωση του κοινού από νωρίς το πρωί στους σταθμούς του Μετρό ανακοινώνεται από τα μεγάφωνα πως ο σταθμός στο Σύνταγμα θα παραμείνει κλειστός από τις 9:00 και οι επιβάτες θα πρέπει να αποβιβάζονται στις προηγούμενες ή στις επόμενες στάσεις.

Υπενθυμίζεται ότι ειδικές κυκλοφοριακές ρυθμίσεις θα πραγματοποιηθούν το πρωί, το μεσημέρι και τις απογευματινές ώρες στο κέντρο της Αθήνας, ενώ στον Πειραιά μόνο το απόγευμα.

Η αστυνομία κάνει έκκληση στους οδηγούς να ακολουθούν τις υποδείξεις των τροχονόμων που θα αναπτυχθούν για την διαχείριση της κυκλοφορίας.

googlenews

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ

 
 
 

 

logo m

 

 


©2024 YSTEROGRAFONEWS - ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ  ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ


© 2014-2024 YSTEROGRAFO NEWS