Κώστας Βουτσάς: Σε κρίσιμη κατάσταση, διασωληνωμένος στην εντατική του «Αττικόν»

Κώστας Βουτσάς: Σε κρίσιμη κατάσταση, διασωληνωμένος στην εντατική του «Αττικόν»

Δύσκολες ώρες περνά ο Κώστας Βουτσάς και η οικογένειά του, καθώς ο αγαπητός ηθοποιός εξακολουθεί να νοσηλεύεται διασωληνωμένος στην εντατική του νοσοκομείου «Αττικόν».

Ο Κώστας Βουτσάς εισήχθη στο νοσοκομείο την περασμένη Παρασκευή (07/02) μετά από συγκοπτικό επεισόδιο και λοίμωξη του αναπνευστικού. Ο 88χρονος ηθοποιός εισήχθη αρχικά στη Μονάδα Εμφραγμάτων του νοσοκομείου, ωστόσο στη διάρκεια τη νύχτας κρίθηκε αναγκαίο να διασωληνωθεί. Στη συνέχεια μεταφέρθηκε στην Μονάδα Εντατικής Θεραπείας (ΜΕΘ) του νοσοκομείου.

Αναφέρεται ότι ο Κώστας Βουτσάς μέχρι την περασμένη Κυριακή εμφανιζόταν στο θέατρο Broadway καθώς συμμετέχει στην παιδική θεατρική παράσταση «Σταχτοπούτα» του Σαρλ Περώ. Μάλιστα πρόσφατα είχε γιορτάσει τα γενέλθιά του και σε μια ξεχωριστή ανάρτηση που είχε κάνει έγραψε: «Είμαι παρά κάτι 90 ετών και θα είμαστε μαζί εξαιτίας της αγάπης σας μέχρι τα 110».

Σημειώνεται ότι πρόσφατα ο αγαπητός ηθοποιός βίωσε την απώλεια της πρώην συζύγου του, Ερρικας Μπρόγιερ. Στο πλευρό του σ' αυτήν την περιπέτεια που περνά βρίσκεται η σύζυγός του Αλίκη Κατσαβού με την οποία έχει αποκτήσει και έναν γιο.

 

googlenews

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ

 
 
 

 

logo m

 

 


©2024 YSTEROGRAFONEWS - ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ  ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ


© 2014-2024 YSTEROGRAFO NEWS