Κρας τεστ για τον τουρισμό το τριήμερο - Αυστηρές συστάσεις για την πρώτη «μεγάλη έξοδο»

Κρας τεστ για τον τουρισμό το τριήμερο - Αυστηρές συστάσεις για την πρώτη «μεγάλη έξοδο»

Με ανυπομονησια περίμεναν οι Έλληνες το τριήμερο του Αγίου Πνεύματος, το οποίο αποτελεί την πρώτη έξοδο από τις πόλεις μετά το lockdown.

Το επικείμενο τριήμερο όμως αποτελεί και μια ανάσα για τους επιχειρηματίες του τουρισμού οι οποίοι εκκινούν την τουριστική περίοδο, ποντάροντας πολλά στις επόμενες ημέρες. Το τριήμερο μάλιστα αποτελεί για τους ανθρώπους του τουριστικού κλάδου ένα δείγμα για την πορεία του εσωτερικού τουρισμό το φετινό καλοκαίρι.

Από την άλλη πλευρά αυστηρές παραμένουν οι συστάσεις της Πολιτείας για τήρηση των μέτρων προστασίας κατά του κοροναΐου, επισημαίνοντας πως ο ιός είναι ακόμη εδώ, την στιγμή μάλιστα που παρατηρείται αύξηση των κρουσμάτων στη Βόρεια Ελλάδα και συγκεκριμένα στο Κιλκίς και την Ξάνθη.

Πάντως από την Παρασκευή οι Έλληνες εγκατέλειψαν τις πόλεις ενώ σημειώθηκε αυξημένη κίνηση τόσο στα διόδια, όσο και στο λιμάνι του Πειραιά, αλλά και στη Θεσσαλονίκη.

googlenews

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ

 
 
 

 

logo m

 

ΠΟΛΙΤΙΚΗ       ΕΛΛΑΔΑ       ΚΟΣΜΟΣ      ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ      ΥΓΕΙΑ      ΖΩΗ      ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ      ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟ      ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ      SCIENTECH

 

 


©2024 YSTEROGRAFONEWS - ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ  ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ