Κορωνοϊός: Στους 76 οι νεκροί στην Ελλάδα -Κατέληξαν τρία άτομα σήμερα το πρωί

Κορωνοϊός: Στους 76 οι νεκροί στην Ελλάδα -Κατέληξαν τρία άτομα σήμερα το πρωί

Ακόμη τρία άτομα έχασαν τη ζωή τους από κορωνοϊό στην Ελλάδα, ανεβάζοντας το συνολικό αριθμό των νεκρών σε 76 άτομα.

Σύμφωνα με πληροφορίες, σήμερα το πρωί κατέληξαν από κορωνοϊό ένας 82χρονος στην Πάτρα, ένας 78χρονος στη Θεσσσαλονίκη και ένας 72χρονος στην Αλεξανδρούπολη.

Την Κυριακή τα θύματα ήταν 73

Σύμφωνα με την ανακοίνωση του υπουργείου Υγείας χθες Κυριακή τα θύματα του κορωνοϊού στην Ελλάδα ήταν 73, καθώς πέντε ακόμη άνθρωποι έχασαν τη ζωή τους.

Σε ό,τι αφορά τα νέα κρούσματα από κορωνοϊό ήταν 62, ενώ συνολικός αριθμός των κρουσμάτων είναι 1735. 93 συμπολίτες μας νοσηλεύονται διασωληνωμένοι και 10 ασθενείς έχουν εξέλθει από τις ΜΕΘ.

Η νότα αισιοδοξίας από τις ΜΕΘ

Είναι σημαντικό πάντως και αξίζει να σημειωθεί πώς υπάρχουν και ευχάριστα μηνύματα από τη μάχη με τον κορωνοϊό στην Ελλάδα. Σύμφωνα με την καθηγήτρια πνευμονολογίας Αναστασία Κοτανίδου, αρκετοί ασθενείς το τελευταίο διάστημα έχουν βγει από την εντατική. Ο αριθμός των ανθρώπων που νοσηλεύονται σε ΜΕΘ, έχει μείνει σταθερός τα τελευταία 24ωρα (93 σύμφωνα με τις χθεσινές ανακοινώσεις), με την κα. Κοτανίδου να αναφέροι πως αρκετοί από τους νοσούντες από κορωνοϊό βγαίνουν από τις ΜΕΘ του «Ευαγγελισμού».

«Καθημερινά ασθενείς βγαίνουν από τις ΜΕΘ. Εχουμε αρκετούς που έχουν βγει από την εντατική. Κάποιοι ετοιμάζονται να πάνε και σπίτια τους. Αυτή είναι η πιο ευχάριστη είδηση που μπορώ να δώσω. Αύριο (σ.σ.:σήμερα) θέλω να ελπίζω ότι θα σας πω ακόμη πιο ευχάριστα, ότι δεν θα έχουν τόσο μεγάλη ζήτηση τα κρεβάτια εντατικής θεραπείας» είπε χαρακτηριστικά η κα Κοτανίδου, μιλώντας στον ΣΚΑΪ.

 

googlenews

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ

 
 
 

 

logo m

 

 


©2024 YSTEROGRAFONEWS - ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ  ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ


© 2014-2024 YSTEROGRAFO NEWS