Κοροναϊός- 10 οι νεκροί στη χώρα μας: Πέθανε 93χρονη στην Πάτρα-Τέσσερις θάνατοι σε ένα 24ωρο

Κοροναϊός- 10 οι νεκροί στη χώρα μας: Πέθανε 93χρονη στην Πάτρα-Τέσσερις θάνατοι σε ένα 24ωρο

Δραματικά αυξάνεται ο αριθμός των ασθενών που χάνουν τη μάχη με τον κοροναϊό στη χώρα μας. Όπως έγινε γνωστό, έχασε τη ζωή της και μια 93χρονη γυναίκα, ανεβάζοντας τον αριθμό των νεκρών στους 10, ενώ μέσα σε ένα 24ωρα χάθηκαν στην χώρα μας, τέσσερις άνθρωποι.


Σημειώνεται ότι μέχρι στιγμής τα θύματα του κοροναϊού μετρούσαν μόνο άνδρες, ενώ η ηλικιωμένη γυναίκα, είναι το πρώτο θύμα του φονικού ιού.

Οι πληροφορίες αναφέρουν ότι η ασθενείς νοσηλεύονταν στο Πανεπιστημιακό Νοσοκομείο της Πάτρας, αλλά δεν βρισκόταν σε ΜΕΘ.

Η άτυχη γυναίκα έφερε βηματοδότη, ενώ είχε σακχαρώδη διαβήτη και αναπνευστικό νόσημα.

Να σημειωθεί ότι νωρίτερα, ο Σωτήρης Τσιόδρας είχε ανακοινώσει τρεις νεκρούς το τελευταίο 24ωρο, ανεβάζοντας τον αριθμό στους εννέα. Όπως είπε ο εκπρόσωπος του υπουργείου Υγείας για τον κοροναϊό, καθηγητής Λοιμωξιολογίας Σωτήρη Τσιόδρας, 31 είναι τα επιβεβαιωμένα νέα κρούσματα και ο συνολικός αριθμός τους στην Ελλάδα ανέρχεται πλέον στα 495. Αυτή την ώρα 90 ασθενείς παραμένουν νοσηλευόμενοι, εκ των οποίων οι 20 είναι σωληνωμένοι.

googlenews

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ

 
 
 

 

logo m

 

ΠΟΛΙΤΙΚΗ       ΕΛΛΑΔΑ       ΚΟΣΜΟΣ      ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ      ΥΓΕΙΑ      ΖΩΗ      ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ      ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟ      ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ      SCIENTECH

 

 


©2024 YSTEROGRAFONEWS - ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ  ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ