Κακοκαιρία «Αυγή»: Ποια σχολεία θα παραμείνουν κλειστά και την Τετάρτη -Αναλυτικά, σε όλη τη χώρα

Κακοκαιρία «Αυγή»: Ποια σχολεία θα παραμείνουν κλειστά και την Τετάρτη -Αναλυτικά, σε όλη τη χώρα

Κλειστά θα είναι αύριο σχολεία σε περιοχές της χώρας, εξαιτίας της κακοκαιρίας «Αυγή».

Καλάβρυτα: Κλειστά σχολεία λόγω της κακοκαιρίας «Αυγή»
Κλειστά, για προληπτικούς λόγους, θα παραμείνουν αύριο Τετάρτη τα σχολεία σε περιοχές του Δήμου Καλαβρύτων με σκοπό την ασφάλεια των μαθητών, των εκπαιδευτικών και των συνοδών, λόγω της κακοκαιρίας.

Ειδικότερα, όπως ανακοίνωσε ο Δήμος, κλειστές θα παραμείνουν όλες οι σχολικές μονάδες πρωτοβάθμιας και δευτεροβάθμιας εκπαίδευσης της δημοτικής ενότητας Καλαβρύτων, ο δημοτικός παιδικός σταθμός Καλαβρύτων, καθώς και το νηπιαγωγείο, το δημοτικό σχολείο, το γυμνάσιο Ψωφίδας, το γυμνάσιο Δάφνης και το λύκειο Δάφνης.

Εύβοια: Δεν θα λειτουργήσουν μέχρι και Τετάρτη τα σχολεία στον Δήμο Μαντουδίου - Αγίας 'Αννας και Λίμνης
Όπως ανακοινώθηκε, τα σχολεία στον Δήμο Μαντουδίου - Αγίας Άννας και Λίμνης θα παραμείνουν προληπτικά κλειστά από τη Δευτέρα μέχρι και την Τετάρτη. Σημειώνεται ότι στις περιπτώσεις κατά τις οποίες δεν γίνεται διά ζώσης μάθημα λόγω κακοκαιρίας, οι τάξεις λειτουργούν διαδικτυακά.

Κακοκαιρία στην Εύβοια: Κλειστά όλα τα σχολεία αύριο και στον δήμο Διρφύων Μεσσαπίων
Κλειστά θα είναι τα σχολεία στο δήμο Διρφύων Μεσσαπίων αύριο Τετάρτη 31, Ιανουαρίου με απόφαση του δημάρχου Γιώργου Ψαθά.

Συγκεκριμένα, Διακοπή μαθημάτων στα Σχολεία (Νηπιαγωγεία, Δημοτικά Σχολεία, Γυμνάσια και Λύκεια) Πρωτοβάθμιας και Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης του Δήμου Διρφύων-Μεσσαπίων και κλείσιμο Βρεφικού και Παιδικού Σταθμού λόγω δυσμενών καιρικών συνθηκών την Τετάρτη 31.1.2024.

Δήμος Ιστιαίας-Αιδηψού
Με Απόφαση του Δημάρχου Ιστιαίας-Αιδηψού κος Ιωάννη Κοντζιά κλειστά θα παραμείνουν τα Δημοτικά Σχολεία Κρυονερίτη και Αγδινών και αύριο Τετάρτη 31 Ιανουαρίου 2024, για την ασφάλεια μαθητών και του διδακτικού προσωπικού.

Κακοκαιρία «Αυγή»: Κλειστά και την Τετάρτη τα σχολεία σε Βίλια και Ερυθρές
Κλειστά θα παραμείνουν και αύριο Τετάρτη 31/1, τα σχολεία όλων των εκπαιδευτικών βαθμίδων σε Βίλια και Ερυθρές, λόγω της κακοκαιρίας.

Αυτή την απόφαση πήρε ο δήμαρχος Μάνδρας-Ειδυλλίας, Αρμόδιος Δρίκος, καθώς ο παγετός που επικρατεί σε όλη την περιοχή καθιστά ιδιαίτερα επικίνδυνη τη μετακίνηση μαθητών, γονέων και εκπαιδευτικών.

Δημοτικές Ενότητες Δερβενοχωρίων και Τανάγρας
Λόγω της επικείμενης παγωνιάς και των έντονων καιρικών φαινομένων που συνεχίζουν σε ορισμένες περιοχές του Δήμου, για την προστασία των μαθητών και των εκπαιδευτικών, αύριο Τετάρτη 31/01/2024 οι σχολικές μονάδες του Δήμου Τανάγρας θα λειτουργήσουν ως εξής:

Δημοτική Ενότητα Τανάγρας: Όλες οι σχολικές μονάδες της Δ.Ε. Τανάγρας (Νηπιαγωγεία, Δημοτικά, Γυμνάσια, Λύκεια ) θα παραμείνουν κλειστές.

Δημοτική Ενότητα Δερβενοχωρίων: Όλες οι σχολικές μονάδες της Δ.Ε. Δερβενοχωρίων (Νηπιαγωγεία, Δημοτικά, Γυμνάσια, Λύκεια) θα παραμείνουν κλειστές. Στις υπόλοιπες Δημοτικές Ενότητες (Σχηματαρίου, Οινοφύτων και Δηλεσίου) όλες οι σχολικές μονάδες (Νηπιαγωγεία, Δημοτικά, Γυμνάσια, Λύκεια καθώς και οι Παιδικοί σταθμοί) θα λειτουργήσουν από τις 9 η ώρα το πρωί και μετά για την προστασία των μαθητών και των εκπαιδευτικών.

Δήμος Φαιστού (Κρήτη)
Και την Τετάρτη 31 Ιανουαρίου 2024 κλειστές θα παραμείνουν οι σχολικές μονάδες: Δημοτικό Σχολείο, Νηπιαγωγείο και βρεφονηπιακός παιδικός σταθμός Ζαρού.

Δημοτικό Σχολείο, Νηπιαγωγείο Βοριζίων.

Δημοτικό Σχολείο Καμαρών. Γυμνάσιου Ζαρού.

Δήμος Βιάννου (Κρήτη)
Κλειστά θα παραμείνουν και αύριο Τετάρτη 31 Ιανουαρίου, οι σχολικές μονάδες του Δήμου Βιάννου, λόγω της έντασης της κακοκαιρίας που πλήττει την περιοχή, με απόφαση του Δημάρχου Βιάννου Παύλου Μπαριτάκη. Η απόφαση αφορά όλες τις σχολικές μονάδες του Δήμου (Νηπιαγωγεία, Δημοτικά, Γυμνάσιο, Λύκειο καθώς και το Δημοτικό Βρεφονηπιακό σταθμό) που θα παραμείνουν κλειστές, καθώς σύμφωνα με την ανακοίνωση του Δήμου τα φαινόμενα όπως έχει ανακοινωθεί από την Εθνική Μετεωρολογική Υπηρεσία στο πιο πρόσφατο μετεωρολογικό δελτίο Επικίνδυνων Καιρικών Φαινομένων, θα συνεχιστούν, μέχρι αύριο το απόγευμα, οπότε και αναμένεται να αρχίσει η εξασθένηση τους.

 

googlenews

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ

 
 
 

 

logo m

 

ΠΟΛΙΤΙΚΗ       ΕΛΛΑΔΑ       ΚΟΣΜΟΣ      ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ      ΥΓΕΙΑ      ΖΩΗ      ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ      ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟ      ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ      SCIENTECH

 

 


©2024 YSTEROGRAFONEWS - ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ  ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ