«Κλείνουν» τα Λιμανάκια στην παραλιακή -Ποιο πρόβλημα εμφανίστηκε

«Κλείνουν» τα Λιμανάκια στην παραλιακή -Ποιο πρόβλημα εμφανίστηκε

Ξεκίνησαν οι επείγουσες εργασίες στα Λιμανάκια της Βάρκιζας προκειμένου να ενισχυθεί η ασφάλεια των διερχόμενων ΙΧ.

Υποχώρηση των πρανών διαπιστώθηκε στα λιμανάκια της Βάρκιζας από την Περιφέρεια Αττικής, η οποία μετά από εντολή του Περιφερειάρχη, Γιώργου Πατούλη, προχωρά σε επείγουσες εργασίες αντιμετώπισης του φαινομένου.

Όπως μπορείτε να δείτε και στις φωτογραφίες, αν η Περιφέρεια δεν προέβαινε στις απαραίτητες εργασίες, ήταν θέμα χρόνου να υποχωρήσει ο δρόμος, με ό,τι συνεπάγεται αυτό για την ασφάλεια των διερχόμενων ΙΧ.

Στόχος είναι, επίσης, να δοθεί τέλος στις επικίνδυνες πτώσεις βράχων στο οδόστρωμα, στην εσωτερική πλευρά του δρόμου.

Τμηματική διακοπή κυκλοφορίας

Την Πέμπτη 7 Δεκεμβρίου ολοκληρώθηκε η ειδική σήμανση για την εκτροπή της κυκλοφορίας, και από σήμερα Παρασκευή 8 Δεκεμβρίου, έχει εφαρμοστεί προσωρινή και τμηματική διακοπή της κυκλοφορίας.

Οι εργασίες αποκατάστασης, εκτός απροόπτου, θα ολοκληρωθούν σε διάστημα 4 μηνών και γίνονται επί της Λεωφ. Βάρκιζας – Σουνίου (Λεωφ. Ποσειδώνος) εντός διοικητικών ορίων του δήμου Βάρης – Βούλας – Βουλιαγμένης, καθ’ όλη τη διάρκεια του 24ώρου.

Συγκεκριμένα θα υπάρχει κατάληψη των λωρίδων στο ρεύμα προς Σούνιο και η κυκλοφορία θα πραγματοποιείται στο εναπομείναν τμήμα της οδού (μία λωρίδα ανά κατεύθυνση).

Οι εργασίες που θα εκτελεστούν περιλαμβάνουν:

• την κατασκευή μικροπασσάλων σε πεσσοειδή κάνναβο, σε μηκοτομή έκτασης 160m.
• κεφαλόδεσμο μικροπασσάλων.

Χθες Πέμπτη 7/12/2023 υπήρξε αποκλεισμός της κυκλοφορίας από την Λίμνη Βουλιαγμένης έως το «ISLAND», από 09.00 έως τις 17.00. Η κυκλοφορία των οχημάτων που κινούνταν προς Βάρκιζα-Σούνιο είχε εκτραπεί προς Βάρης – Κορωπίου και στη συνέχεια στη Βασιλέως Κωνσταντίνου.

googlenews

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ

 
 
 

 

logo m

 

ΠΟΛΙΤΙΚΗ       ΕΛΛΑΔΑ       ΚΟΣΜΟΣ      ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ      ΥΓΕΙΑ      ΖΩΗ      ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ      ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟ      ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ      SCIENTECH

 

 


©2024 YSTEROGRAFONEWS - ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ  ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ