Κέρκυρα: Αυστραλή κατήγγειλε βιασμό - Η περιγραφή που έκανε στους γιατρούς

Κέρκυρα: Αυστραλή κατήγγειλε βιασμό - Η περιγραφή που έκανε στους γιατρούς

Επίθεση σε βάρος της και βιασμό κατήγγειλε σε γιατρό του νοσοκομείου Κέρκυρας μια 35χρονη από την Αυστραλία η οποία πήγε στο Τμήμα Επειγόντων Περιστατικών το βράδυ της Τρίτης.

Σύμφωνα με όσα είπε ο γιατρός στους αστυνομικούς τους οποίους ενημέρωσε για την καταγγελία της Αυστραλής, η γυναίκα αφού του είπε ότι βρίσκεται μόνη της για διακοπές στην Κέρκυρα, στη συνέχεια του περιέγραψε ότι όλα συνέβησαν περίπου στις 8 το βράδυ της Τρίτης με έναν άγνωστο δράστη να της επιτίθεται στην οδό Δονάτου Δημουλίτσα όπου διέμενε σε ενοικιαζόμενο διαμέρισμα.

Κατά την περιγραφή της 35χρονης, ο άνδρας τη χτύπησε στο κεφάλι με αποτέλεσμα να χάσει τις αισθήσεις της. Όταν συνήλθε η γυναίκα από την Αυστραλία είπε στον γιατρό ότι είχε μώλωπες και αιμορραγία από την περιοχή του κόλπου.

Ωστόσο η γυναίκα δήλωσε ότι δεν επιθυμούσε να εξεταστεί από ιατροδικαστή, δεν περιέγραψε τον δράστη, ούτε και υπέδειξε μάρτυρες για την καταγγελία της.

googlenews

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ

 
 
 

 

logo m

 

ΠΟΛΙΤΙΚΗ       ΕΛΛΑΔΑ       ΚΟΣΜΟΣ      ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ      ΥΓΕΙΑ      ΖΩΗ      ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ      ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟ      ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ      SCIENTECH

 

 


©2024 YSTEROGRAFONEWS - ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ  ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ